Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Altına kaka yapıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72058
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 00:14

Konu: Altına kaka yapıyor
Mesajı Yazan: barbaros350
Konu: Altına kaka yapıyor
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2022 Saat 14:51
Hocam merhaba. 5 yaş 3 aylık bir oğlum var. 16 kiloya yakın, 110 cm boy. Hocam kakasını tuvalete yapmaya başladığından beri (2-3yaş tam hatırlamıyorum) kakası gelince halıya oturuyor ve tuvalete gitmek istemiyor. Baya bi debeleniyoruz evin içinde gel kaka yapalım diye. (Hatta başka birisinin evine gittiğimizde hiç yapamaz kabız olur.) İşte  gel kakaları annesine gönderelim şöyle böyle yalvartarak artık oyunla klozete gider yapar. Daha önceleri daha seyrek fakat şu son 2 aydır devamlı olmak üzere az da olsa kiloduna kaka kaçırıyor. Hayatımız kabusa döndü. Sürekli kakalı çıkıyor kilotları. Kendide üzülüyor. Ben yoruluyorum. Gece işemesi hiç olmadı tuvaleteğitiminden beri ama gündüz bazen onu da altına kaçıroyor çok sık değil ama nnadiren. Eşim bi doktora mı götürsek fizyolojik bir problem olmasın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kakam yok diyorama bi bakıyorum kiloduna azıcık kaçırmış. Özellikle böyle top top. Çoğu zaman evin içinden bile buluyorum. Oyuna dalmış poposundan dökülmüş. Ne yapmalıyım hocam. Saygılar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2022 Saat 19:23
Bir gosterin. 
Bir sey bulunmazsa, Sinirsel olabilir. 
Tuvalet terbiyesi icin, zorlama, korkutma, oldu ise, olur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat