Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için Sıtma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72151
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 23:42

Konu: Kendim için Sıtma
Mesajı Yazan: esşi
Konu: Kendim için Sıtma
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2022 Saat 00:18
Hocam merhaba, iki gündür sıtmalanmaya başladım şuanda da çok üşüyorum öyle kısa süreli gelip geçeninden değil başladı mı bitmiyor . İki gün önce kırgınlık başlamıştı bugün ateslendim sonra geçti  şu anda ateşim yok gibi ama usumekten duramiyorum evin içi 26 derece ne yapmam lazım ağlayacağım bütün vucudum ağrıyor şimdi parol içtim en son 6 saat önce içmiştim inliyorum , mesajı eşime yazdiriyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2022 Saat 00:47
Hocam ateşim 38 in üzerine çıktı titreme geçti  üşüme halı azaldı ama bu çok tekrarlıyor bir de vücudum ağrıyor grip geçiriyorum ateslide olsam parol alıyorum. Bu ani hızlı üşüme için ne yapmam gerekir? Bu seferki çok uzun sürdü normal mi böyle olması ölüyorum zannettim.

Mesaj Tarihi: 05 Mar 2022 Saat 03:19
Hocam belki ifade edemiyorum kendimi ama bu şekilde hastaneye gidersem ateş düşürmek için ilk tedaviye başlayacaklar o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Ateşim 38,2 ve o hal tekrar geri geldi çok ciddi üşümem var yaklaşık 3 saat önce parol içince rahatlama gelmişti ancak tekrardan devam ediyor bu nedir hocam lütfen yardımlarınıza ihtiyacim var.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2022 Saat 18:36
Yazarlar kisminda: Ates ve Havalenin Tedavisi makalemi okuyun. 
Bugun ates ile ilgili yazdiklarimi da okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat