Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Pişik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72203
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 01:55

Konu: Pişik
Mesajı Yazan: Gunes05
Konu: Pişik
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2022 Saat 00:12
Dr bey trosyd sadece mantardan olan  pisikleri mi gecirir? Alerjiden olan pisikleride gecirir mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2022 Saat 04:05
Hayir asla gecirmez. 
Ayrica da; Allerjik dokuntulere krem verilmez!! Bu salakligi da dunyada, bir tek Turk doktorlari yapar. 
"Gecirdi!" diyen varsa, o dokuntu zaten allerji sonucu olmamistir. Dolandirilmistir.

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2022 Saat 08:04
Vajinada oluşan pisige sürüyorum kızımda geciriyor ozman alerjik degil oluşan pişik.bende ne dokunuyor da pişik oluyor diye düşünüyorum.aslinda sürekli temizliyorum ama nasıl mantar olabilir 

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2022 Saat 18:26
Pisik kremi olarak, Turk doktorlari hangi ilac firmasi iyi "guzellik" yaparsa, o firmanin kremini verirler.
Pisik kremi olarak sadece: Nivea, Popolin, Desitin, SebaMed gibi merhemleri kullanin. 
Haemetan, Bepanthene gibi kremler pisik kremi degillerdir. 

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2022 Saat 01:31
Dr bey 5.5 yqsinda olunca pişik olunca aklıma alerji geliyor hep bebek değil sonuçta yanlış mı yapıyorum bu yaşta normal mi pişik olması?( majör ve minörler iç kisimlari kizariyor)
Desitin vajina ici minörlerin  olduğu yerlere sürülebilir mi kıvamı çok koyu 

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2022 Saat 18:08
Idrar damlatiyor veya idrar yaptiktan sonra iyi temizlenmiyor olabilir.
'Evde iken, her idrardan sonra, su ile temizleyin, "Kuru temizlik" yapmayin. 
Desitin yerine; Popolin veya Nivea kullanin. 

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2022 Saat 23:42
Dr bey dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz kızımın pişik sorunu devam ediyor yani aslında kızarma sorunu.cok uzun süre çiş yapmiyor tutuyor bu sebepten mi kızarıyor anlamıyorum ben yediklerine şüpheleniyorum ama trosyd alerji olsa geçirmezdi  dediniz ben denemek için sürüyorum akşamdan sabaha kızarıklık hafifliyor. Trosyd iyi geldiğine göre her seferinde mantar mi oluyor? Ama kızımın çiş temizliğini bile temizleme pamuğu ile yapıyoruz her seferinde nasıl mantar olabilor ki.cozemedim hala yaşıda büyüdü yatırıp krem sürmek hoş olmuyor.alerji bölümüne mi gitmeliyiz bilemedim doktor bey 

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2022 Saat 01:42
Asiri temiz, hatta Steril bakiyorsaniz, mantar olabilir! Sadece su ile temizlik yapin.

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2022 Saat 00:42
Dr bey evde steril bakıyoruz ama okulda nasıl siliniyor bilmiyrum
Çok uzun süre çiş tutup ( çişini tutuyor son ana kadar) güzel temizlenmediginden  oluşur mu kizarikliklar?
Kizarikligin olduğu yere 1 kere gece yatarken trosyd sürüyorum sabaha genelde  geçmiş oluyor.bu mantar olduğunu yada güzel temizlenmedigini netlestirir mi? Yoksa suphelendigim gıdaları vermeyi bırakayım mı ne onerirsinz

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2022 Saat 03:25
Asiri temiz, hatta Steril bakiyorsaniz, mantar olabilir! Sadece su ile temizlik yapin.
ASLA Steril bakmayin!!! Temiz bakin..  
Su ile temizleyin, mecburen Trosyd bir muddet kullanacaksiniz.

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2022 Saat 10:14
Dr bey alerjik mi hijjen mi nasıl ayırt edeceğim 

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2022 Saat 18:00
Allerji, boyle OLMAZ!!! 
Bakmayin siz Turk cocuk ve saglik ocagi doktorlarina. Onlar Allerji'den baska hastalik ismi bilmezler. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat