Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72275
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 13:15

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: MevaAnnesi
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 12:21
Hocam dun sabah kızım kulagım agrıyor dedı illadin damlattım ara ara acıyor dedı gece çok şiddetlendi tekrar damlattım damlattıktan sonra azaldı ama geçmedi dedı 5 10 dakıka sonra gene siddetlendi bıraz ılık havlu koydum vs derken sabahı ettik sımdı hala ağrıdığını soyluyor bırde anne kulagım patır patır yapıyor dıyor kendınce bı tabir ama 😇 İlladine devam etmelı mıyım gunde kac sefer yapabılırım.
Atesi yok sadece sol kulagı elleyınce şişlik de yok gıbı 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 16:20
Hocam acile gittik  kulak enfeksıyon olmus ve cok akıyo dedı  dısarıya degıl ama içindeki akıntı atesı de 37 38 arası gıdıp gelıyor ama 38ı gecmedı agrısı devam edıyor illadını tekrarladım o tarafa yatırdım agrısıı kesılmıyor yemek çiğneyemıyorum dıyo agrıyan tarafla antibiyotik verdı ne yapmalıyım kabakulak olmus olabılır mı 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 19:42
Iliadin damlayi, BURUNA damlatiyorsunuz degil mi!!!! 
5gun damlatin. Baska ilac kullanmayin. 
Kulagindan sesler gelmesi; Oztaki borusunun acilip-kapanmasini gosteriyor. 
Kabakulak???  Gormeden ve elle muayene etmeden bilemem.
SAKIN Antibiyotik kullanmayin. 
Kabakulak da SISLIK olur. VE sisligin yarisi cene cizgisinin altinda, yarisi ustunde olur. 

Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 19:46
Tabıkı burundan hocam sprey bulabılmıstım onu damlalık sişeye koyup damlatıyorum 2 şer damla damlattıgım tarafa yatırıp 1 2 dakıla bekletiyorum gunde 3 sefer yapıyorum dun de yaptım bugun de ama agrısı hıc kesilmedi 3 gun daha devam edeceğim o zaman 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 19:52
Acele etmeyin, Iliadin dan baska bir imkan yok. Ayrica; Sicak tatbiki, ve cift sakiz/jiklet cignetin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat