Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kizimla ilgili hocam

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72277
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 16:18

Konu: Kizimla ilgili hocam
Mesajı Yazan: Zehra123
Konu: Kizimla ilgili hocam
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 14:24
Merhabalar hocam. 2 yasinda bir kizim var ve yaklasik 1 yildir gozlerinde ara ara dalma oluyor. Son zamanlarda artti gibi sanki hocam. Gunde 3-4 kez daliyo. Dokununca kendine gelip guluyo. Eylul ayinda cocuk norolojiye goturduk eeg cektiler bisey yok isterseniz mr cektirin dediler cektirmedik. Bunun disinda sukurler olsun dediklerimizi anliyo yapiyo. Bazen yapmak istemeyince gelmicem yapmicam diyor. Abisini taklit ediyo ne yapsa yapmaya calisiyo. 2 bazen 3 kelimelik cumle kuruyo; anne muz ve, anne bitti su yada  abi vuyo gibi hocam. Hadi oyna deyince kendince oynuyo. Oyuncak bebekte de agzini gozunu burnu tum organlarini gosteriyo. Isteklerini genel olarak anlatiyo. Ben ise giderken yada montumu giysem bile aglamaya basliyo kucagima geliyo gitmemem icin. Oyun oynarken beni de cagiriyo lego yaparken falan anne oynaa diyo oynayalim anlaminda. Sarkiya tempo tutuyo bazen alkisla bazen oynayarak. Ben baska bi cocugu sevsem kiskaniyo.abisiyle oyuncak kavgasi yapiyo Sizce kizimin gelisimi nasil hocam. Otizm olabilir mi hocam cok endiseliyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2022 Saat 19:24
Otizm ile, HIC ama hic alakasi YOK! 
Biraz kiskanclik, biraz sizi ozlemesi, biraz daha ilgi istemesi! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat