Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72388
Tarih: 01 Kas 2025 Saat 08:05

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: zerdakuyu
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2022 Saat 05:01
Hocam 9 aylik bebeğim ağır Bi grip geçirdi 7 gün atesli dr viral ama bunu atlatamiyor kulaklarında enfeksiyon var dedi antibiyotik 6.gunu götürdüm tekrar sağ kulağında kızarıklık devam ediyor dedi 10 güne tamamladım dünden beri hep sağ kulağının üzerine yatiyor sallarkende o tarafa o doğru dönüyor mutlaka enfeksiyon geçmediği için mi Bi de dili hafif siyah gibi o neden olur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2022 Saat 18:19

Turk doktorlarinin  " kulaklarında enfeksiyon var " dolandiriciligina sakin kanmayin.
Kulakta enfeksiyon/sivi olmasi durumunda, cocukta yeri-gogu yikacak kadar siddetli agri ve aglamalar olur.
Bu dolandirciligi, sirf Antibiyotik baslayip, hastaligi surumcemeye sokup, devamli doktorlara tasinmaniz icin yapiyorlar.
Yazarlar kisminda; bu "kulaginda sivi var" sahtekarligi ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Orta Kula Iltihabi; ILTIHAP DEGILDIR!!!  Mekanik bir hadisedir ve Oztaki borusunun, Griplerin yaptigi odem
sonucu kapanmasi ile ilgilidir. Son 5 senenin en gozde sahtekarligidir. 

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2022 Saat 20:15
Hocam peki dildeki siyahlı neden olur antibiyotik kullanmakla ilgisi var mi

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2022 Saat 21:16
Bazi kimselerde dil yapisi boyledir, yapilacak bir sey yoktur. Bir zarari da yoktur.

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2022 Saat 00:31
Hocam yok yapısı hep normaldi antibiyotik kullandığımız gunun sonunda oldu dili tamamen paslı ve siyah yesil gibi bazı yazılarda antibiyotik yan etkisi yaziyor antibiyotik bitti ama dili nasil düzelecek dil mantarı ya da kıllı dil gibi bi şey olabilir mi 

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2022 Saat 18:16
Bazi kimselerde OLUR. Yapilacak bir sey de yoktur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat