Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Pişik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72444
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 21:06

Konu: Pişik
Mesajı Yazan: Gunes05
Konu: Pişik
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2022 Saat 23:52
Dr bey daha önce kızımın ara ara pişik olduğunu yazmıştım 5.5 yaşında takip ettim 1 aydır evdeydi bir sorun olmadı şimdi 1 haftadir okula gidiyor bugün okulda altına kaçırmış silindimi bilmihrum ama egerki temizlenmediyse cisli 1 saat kalmış (kıyafet değişmiş ama temizlenmemis  olabilir )
Evde temizliğini kaka yapınca temizleme pamuklarini  islatarak yapiyorum  kendim temizliyorum okulda kendi temizleniyor bu okula gittiği dönemlerde pişik olma sebebi kendi temizlenememsi olabilir mi? Kendine ait klozet aparati  aldik okula.
Ben gıda mi dokunuyor diye sormuştum deneyin demiştiniz.evde 1 ya hiç pişik olmadı.
Aşırı temiz bakıldığında en ufak cisli kalmada yada güzel temizlenemediginde pişik oluyor olabilir mi? (Pişik bölgesi vajina girişi ve çevresi makat ile vajina arasındaki boşluk bazen uretra üstü ve çevresi.dış dudaklarda olmuyor )

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2022 Saat 00:46
Okul icin: Boyle durumlarda kullanmasi icin, bebekler icin olan "Islak Tuvalet kagitlarindan" cantasina koyun. 
Onlari kullansin. 

Mesajı Yazan: Gunes05
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2022 Saat 13:41
Çok temiz bakıldığında olabilir mi bu durum doktor bey? Silinmeden giydirdirilmis dün gece keremden sonra hafifledi kızarıklık 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat