Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burun akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72551
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 17:38

Konu: Burun akıntısı
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: Burun akıntısı
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2022 Saat 17:23
Sayın hocam merhabalar.
12 yaşındaki oğlum geçen hafta grip olmuştu , ardından kulakları ağırdı, özelden sizin desteğinizle iliadin kullanarak geçirdik. Okul açıldı, basket antremanlarına gitmesi gerekiyor 1.5 haftadır götürmedim.
Ama bir türlü burun akıntısı durmuyor , kısa kısa devam eden öksürükleride var. Zaten tüm kışıda akıntılı geçirdi , şimdi ırmak gibi dersten çıkıp lavaboya gidiyormuş. Birtek geçen kış rahattı çünkü okul onlinedı. Bu çocuğum tüm eğitim hayatı sümüklü geçiyor ne zaman bitecek, acaba hakıkaten devamlı akıntı oluşturması vücudunda birşeylermi oluyor, nasıl son bulacak.
   Hiç yapmadık ama akıntıyı kurutmak için kortizonmu kullansak?
Siz hep bazı çocuklar yapısı gereği böyle dersinizya, yıllardır hiçbirşey kullanmadık. İliadin, serum fiz. cold mix evimizden eksik olmuyor. Kilosu , gelişimi de iyi, ergenlikde başkadı. Başka açıklaması ne olaki?

-------------
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2022 Saat 18:23
SAKIN, Kortizon kullanmayin. Kortizon'un sagladigi SAHTE iyilik haline aldanmayin.
Zaten SAHTEKAR TURK doktorlarinin Kortizonu bu kadar yaygin kullanmalari da sirf bu yuzdendir.
Sagladiklari sahte iyilik hali ile ailelerin gozlerini boyuyorlar. 
Bu assagilik sahtekarlara inanmayin. Ilerideki yasami icin, bagisikliginin gelismesi icin bu evreleri atlatmasi 
gerekir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat