Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Süt alerjisi dendi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72804
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 12:54

Konu: Süt alerjisi dendi
Mesajı Yazan: Özlemi
Konu: Süt alerjisi dendi
Mesaj Tarihi: 28 May 2022 Saat 22:55
Kadir Bey merhaba, isminizi bir platformda gördüm yazışmalar 10 yıl öncesine ait. Çok yeni genç ve tecrübesiz bir anneyim. Bebeğim için süt alerjisi teşhisi kondu süreç çok fazla yıpratıcı. Çok fazla doktor gezdim sizinde değerlendirmenizi çok isterim. Bebeğim kakası yeşil mukuslu ve zaman zaman kan damlacıklı. Kulak arkasında egzama var ama çok minik. Çocuğum çok huzursuz en son süt alerjisine bağladılar. Zaditen damlasını verdiler ve diyet verdiler. Doğum kg 2900 2 ay 27 günlük 5175 kg da sadece anne sütü alıyor. Kg nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Çoğu şeyi okudum Çok fazla huzursuz bir bebek okadar huzursuzki çok çağre aradım son teşhis süt alerjisi oldu. Desteğinizi rica ediyorum :(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2022 Saat 08:10
O "teşhisin" size ne gibi bir katkısı oldu? 
Festal draje (Havanda ezip 3 kısma ayırıp verin) veua Intestinol toz ( bir paketini 3 kısma ayırıp yediklerine katın)
kullanın. İnşallah ilaclardan  birini bulabilirsiniz. 
Süt allerji yapmaz. Süt hazmı yoktur! O da, zamanla düzelir. 

Mesaj Tarihi: 29 May 2022 Saat 09:01
Bunları ben mi kullanacağım peki hocam emziriyorum sadece çünkü bebeğim henüz 3 aylık olacak. Ve ne kadar süre kullanacağız?

Mesaj Tarihi: 29 May 2022 Saat 13:46
Bir tanesini 3 kısma bölün,  3x1/3'ü  biraz su içinde eritip verin. Zaten 2-3 günde etki eder. Duruma göre bakarız. 

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2022 Saat 17:11
Hocam dün süt ürünlerine ait bir kaç birşey tükettim. Bugün poposu isilik pişik kanlı kaka ishal ve ciddi huzursuzluk yaşıyor. Sanırım hazmedemiyor. 3,5 aylık  Festal drajeyi kullanayım mı ?

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2022 Saat 19:19
3 gün bir deneyin. Sonucu yazın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat