Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72924
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 10:23

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: Melek57
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2022 Saat 11:05
Merhaba hocam 7 yaşındaki  oğlumun Eylül  ayindan beri birinci sinifa baslamasiyla ne gribi bitti  ne öksürüğü  öksürük  arada  bir azalsada bir ay geçmeden tekrar hasta olup yeniden başladı  hep ilk başladığı  zaman doktora  götürdüm  antibiyotik kortizonlu ilac verdi  o zaman kullanmıştım  sonradan yazilarinizi okumaya bsslayinca bidaha götürmedim ilacta kullanmadim  ama  bu sefer  mayis ayinda hastalandi gene bu sefer öksürüğü  geniz akıntısı horlamasi hic gecmedi geceleri  cok horluyor diye dun aksam ve bu sabah illiadin damla damlattim damladan iki saat sonra kulagim agriyor diye aglamaya basladi ne yapiyim hocam illiadine devammi etmeliyim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2022 Saat 12:32
Mutlaka İliadin'e devam edin. 
Unutmayın!! 
Antibiyotik gereken durumda; Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası olur. 

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2022 Saat 13:18
Tamam hocam peki bu kadar uzun suren öksürük  normalmi 😔 korkmaya başladım artık  altindan kötü  birsey cikar diye

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2022 Saat 15:31
Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır. Sakın öksürük kesici bir ilaç kullanmayın. 
Okula başlayan HER çocuk, 2 sene (kışları) devamlı hasta olur ve öksürürler. 
  < anneoluncaanladim.com > sitesindeki Forum yazılarımı ve Makalelerimi okuyun.

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2022 Saat 15:36
Sürekli  okuyorum hocam  allah razı  olsun sizden  hicbir sorumuzu  cevapsız  birakmiyorsunuz doğru  bilgiler  veriyorsunuz  cok teşekkürler  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat