Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hassas ciltli bebek şampuanı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72954
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 22:09

Konu: Hassas ciltli bebek şampuanı
Mesajı Yazan: Özlemi
Konu: Hassas ciltli bebek şampuanı
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2022 Saat 20:26
Hocam merhaba, 
Ben size şampuan hakkında soru sormak istiyorum. Bebeğim hassas ciltli egzamaya yatkın. Doktor mustela önerdi dünya para verdim ve hiç bir işe yaramadı aksi çocuğa alerji yaptı yüzü hep isilik içinde. Siz hassas ciltti bebekler için hangi şampuanı öneriyorsunuz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sevdet
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2022 Saat 23:53
Merhabalar ben Belçikada yaşıyorum. 2 aylık bebeğim var. Hastahane Mustela vermişti. Birçok kişi de mustelayı övünce ben de sizin gibi para verdim. Ancak buradaki ebem Avene ürünlerini önerdi. Bebeğime iyi geldi. Aynı zamanda Weleda nın papatya serisi de çok güzel. Hem de doğal. Tavsiye ederim. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2022 Saat 07:39
John....... Baby Şampuan kullanın. Kullandıktan sonra, iyi durulayın. 

Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2022 Saat 17:05
Kadir Hocam size gerekli bilgiyi vermiş şampuan konusunda . Sizi şunu söylemek isterim Alman Marka papatya özlü bir şampuan almıştım almıştım ve kızımın her yeri isilik gibi attı. İlk seferde anlayamadım ara verdim tekrar kullanınca çocuk yine tepki verdi ve tüm vücudunda kızarıklar oldu. Papatya ya alerjisi olduğu ve tepki verdiği anlaşıldı. Size tavsiyem içeriği bitki özlü bile olsa kullanırken çok dikkat edin her bebek farklı tepki verebiliyor. Ben firmayı aradım ve yaşadığımız sıkıntıyı anlattım alerjisi olduğu için tepki vermiştir diyor. Siz de bi zahmet alerjen reaksiyon görülebilir diye yazın o zaman dedim. Kızım 11 yaşında ve ben hala hocamın size tavsiye ettiği şampuanı kullanıyorum . Geçmiş olsun sağlıkla kalın.

Mesajı Yazan: sevdet
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2022 Saat 17:33
Evet bitkilere alerjisi olabileceğini düşünmemiştim. Dikkat etmek gerekiyor. Önce denemek sonra kullanmak lazım. O da çok masraf maalesef 

Mesajı Yazan: Özlemi
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2022 Saat 20:15
Mustela avakodulu bende avakadodan dolayı yapabileceğini düşündüm. Yağı klasik ve böyle reaksiyon göstermiyordu çünkü

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2022 Saat 20:23
Böyle "alengirli", abur-cuburlu ürünleri kullanmayın. En eskisi, en emniyetli olanıdır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat