Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boğaz şişmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73264
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 02:49

Konu: Boğaz şişmesi
Mesajı Yazan: Alaraoy
Konu: Boğaz şişmesi
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2022 Saat 16:15
İyi günler doktor bey . Biz korona olduk.  Bebeğim 8 aylık . İlk günler sadece burnu akti.  Artarak devam etti . İlliadin kullandık dün gece yarı yarıya kesti . Ama sabah uyandığında sesi kisilmisti . Halsizdi ağlıyordu . Fakülte acile gittik . Muayene sonucu sadece bogazinda şişlik var başka sorun yok dendi . İki adet ilaç yazmışlar ama ilaçların bogazla alakası yok .Zyrtec ve ventolin adlı iki ilaç . Ama kullanmak istemiyorum .bende agirlasiyorum arada . Kendim içinde muayene sirasi aldım ama bana hiç bakmadılar bile . Emziriyorum bebeğimi rastgele bir şey icememki .  Yardımcı olursanız minnettar olurum . Birde hafif derecede ishali var. Onun için bugün probiyotik damla verdik biogaiga. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2022 Saat 17:20
SAKIN, Türk doktor aklı ile hiçbir ilacı kullanmayın, ateş bile düşürmeyin. 
Ateşin ve Havalenin zararlı olduğunu söyleyen şarlatan doktorlara da kanmayın. 
Türk doktorlarının tek yaptıkları (bildiklerinden değil, o ilacın firmaları iyi "güzellikler" sağladığı için) her
solunum yolu enfeksiyonlarına; Allerji ve/veya Astım ilaçları vermektir. 

Mesaj Tarihi: 25 Tem 2022 Saat 03:54
Kadir bey geçmiyor bebeğin burun tıkanıklığı.  İliadin de kullanamıyoruz artık beş günü doldu . Burun spreyini almıştım ben iliadin damla kullansam olur mu ? 
Geceleri özellikle çok sıkıntımız var . Burnunu çekiyoruz agliyo haliyle . Cekmesek uyuyamiyo . Coldmix damlatiyorum daha çok oksuruyo . Baş ucuna sıcak su koyuyorum . Başka yapmam gereken bir şey var mı Kadir bey . Çok teşekkür ederim . 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2022 Saat 08:23
En az 2-3 hafta sürer!! Öyle 2-3 günde Griplerde  iyileşme ne zaman görülmüş? Hele kış gelsin, siz o zaman
 göreceksiniz "uzun süren" gripleri. 
Öksürmesi kötü bir şey değil, hastalığın Akciğerlere inmesini önler. 

Mesaj Tarihi: 25 Tem 2022 Saat 21:29
Teşekkürler Kadir bey iyki varsınız 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat