Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73338
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 19:52

Konu: Göz ağrısı
Mesajı Yazan: Ahmetsaid
Konu: Göz ağrısı
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2022 Saat 09:56
Kızım 7 yaşında dün başım ve gözüm ağrıyor dedi atesi 37.5 idi gündüz iyi geçti gece ağrısı devam etti 38.7 oldu ateşi sabah kalktı hala gözü ve başı çok ağrıyor gözü hafife küçüldü ve şişti sanki biraz ateşi 37.7 olmuş hocam göz ile ilgili acil bir durum var mıdır yoksa grip ya da virüs müdür göz için endişe ettim sadece virüs ise zaten sizin sayenizde evde yapacaklarımızı biliyoruz teşekkürler hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2022 Saat 14:45
Ateş+Koku+Pas üçlüsünü kontrol edin, bunlar yoksa Virüs enfeksiyonudur. 
Elini çok gözüne götürürse, mikrop kaptırabilir. O zaman da, çapak olur ve Tobrased göz damlası (günde:4x1)
 kullanmanız icap eder.

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2022 Saat 20:35
Hocam gözde mikrobik bir durum yok ama çok ağrıyor diyor şimdi doktor sinüzit dedi boğazı temiz dedi yarın tahlil yapalım ona göre antibiyotik başlayalım dedi kaşlarının üstünü bastırınca ağrıyor diyor wbc yüksek çıkar ise antibiyotik başlayacağız sizden öğrendiklerimiz ile bu akşam da ateş olursa yarın gelin dedi

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2022 Saat 20:55
Hiçbirini yapmayın. 
Sadece İliadin DAMLA, sırt üstü yatsın ve başını yere sarkıtır durumda damlatın. 

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2022 Saat 11:58
Hocam bugün boğaz ağrısı ve hırıltı başladı gözü daha az ağrıyor diyor illiadini sizin dediğiniz gibi damlattim kaç gün 5 gün sabah akşam mi yapmalıyım bir de dün yine burnu kanadı ateşli iken ara ara kanama oluyor burnunda

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2022 Saat 12:46
5 gün, sabah-akşam uygulayın. Ara ara kanama olabilir. Burnuna su çekerek temizlik yapın.

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2022 Saat 22:01
Hocam ateş bugün saat üçte tamamen düştü terledi çok akşam onda yine ateşi çıktı neden bu kadar uzun aradan sonra tekrar ateş yükseldi covid olma ihtimali yüksek mi

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2022 Saat 22:54
Olabilir. Artık çok da önemli değil, sıradan Grip şeklinde seyr ediyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat