Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Popodan ateş ölçme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73399
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 19:26

Konu: Popodan ateş ölçme
Mesajı Yazan: sevdet
Konu: Popodan ateş ölçme
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2022 Saat 02:33
Hocam iyi günler

4 aylık bir oğlum var. Aşıdan sonra vs bazen ateşi çıktı. Bu 4 ay boyunca ateşini poposundan ölçtük. Ama bunun Allah korusun travmatik bir etkisi olabiliyor dediler. Bu saatten sonra nasıl ölçmemi tavsiye edersiniz?

Birde ateş düşürücü şurupların açıldıktan sonra ömrü 1 ay diyorlar bu doğru mu?

Teşekkür ederim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2022 Saat 09:14
Etrafınızda ne kadar çok cahil insanlar var! Belli ki fazlaca Türk doktorlarının etkisi altında kalmışlar! 
1- "Travmatik etki"???  Salak bunlar. Bildiğiniz salak.  Neymiş, ilerde çocuk "Homoseksüel" olabilirmiş!! 
Homoseksüellik, popo değil, GENETİK farklılıktır. Daha anne karnında o çocuğun Homoseksüel olacağı
 bellidir ve bu özellik DAYI'DAN GEÇER. Dayı sağlamsa korkmayın. Her gün dünya da milyonlarca bebeğin
 ateşi popodan ölçülüyor! 
2- Palavra. Her kullanımdan sonra, şişe ağzı silinip, kapağı düzgün kapatılırsa, üstünde yazan SKT'ye 
kadar bozulmadan durur. Tabii, onlara göre; her ay atacaksınız ki, ilaç firmaları daha çok kazansın!! 
Esasında, hiçbir ateşde, hiçbir zaman ateş düşürmeyin. Ateş ile ilgili makalelerimi yazarlar kısmından 
okuyun.

Mesajı Yazan: sevdet
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2022 Saat 11:42
Hocam normalde düşürmemeye hep dikkat ediyorum. Sadece oğlum covid olduğu dönem 39.5 olmuştu ve ben de çok ateşliydim. Anlamamışım oğlum inliyormuş eşim söyledi. O zaman bi vermiştik. Normalde ateş düşürmek pek istemiyorum ama korkuyorum da. (Havale ile ilgili yazılarınızı okumama rağmen) Yazılarınızı hep okudum ve hala okuyorum da o kadar çok ki her gün okumaya zaman ayırıyorum. Çevremde herkese de okutuyorum 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat