Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sürekli ateşli

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73446
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 20:56

Konu: Sürekli ateşli
Mesajı Yazan: TubaKısa
Konu: Sürekli ateşli
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 10:23
Hocam 4 yaşında oğlum var. Bu iki ay içerisinde ki 6 ateşli hastalığı . Geçen hastayken yine yazmıştım. Pazar gecesi ateş ile başladı sabah kustu pazartesi tüm gün atesliydi sürekli yattı sayikladi ateslerine bu yaşına kadar hiç müdahale etmedim.  Salı günü sabahtan ateşi devam etti öğlen terledi çok iyiydi hopladi zıpladı oynadı hicbirseyi yoktu gece 2 de yine ateşlendi tavana bakıyor birşeyler gösteriyor halüsinasyon görüyor galiba. Kulaklarım ağrıyor diyor. Dilde pas yok. Ateşin düşmesini bekliyoruz sıfır müdahale. Ama ben artık çok yoruldum hocam iki ay dir okula yazıldı bu 6 ateşli hastalık iki ayda . 2 kg verdi çocuk. Bu hep böyle mi devam edecek napalim alalım mı okuldan bu kadar hastalığın zararı olur mu bedeni çok yıprandı 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 12:35
Sayın hocam eşim dayanamadı doktora götürdü çocuğu. Doktor viral hastalik geçiriyor ama her iki kulak çok kötü otit olmuş ben otitten korkarım işitme kaybı yapar kulağı için antibiyotik yazacağım demiş. Antibiyotik ve iliadin yazmış. Bende kan sayımı yaptır dedim . Sonucunu bekliyorum hocam size göndereceğim 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 13:14
SAKIN, o ahmak doktora kanmayın. Daha "Orta kulak iltihabının" ne olduğundan bile haberi yok! 
İlk sayfada yazarlar kısmında, bu Orta Kulak ile ilgili sahtekarlıkları anlattığım 2 makele var, onları okuyun. 

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 13:42
https://www.hizliresim.com/hqo09b2" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 13:43
https://www.hizliresim.com/ngus9ww" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 13:44
https://www.hizliresim.com/f2yuq5n" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 13:45
Hocam size zahmet kan sonuclarimizi yorumlar mısınız 

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2022 Saat 18:08
Hepsi yaşına uygun. 
Sağlık bakanlığının laboratuvarları çocuk kan değerlerinin erişkinlerden farklı olduğunu bilmezler.
Cahil olduklarından, bir kitap açıp da bu yaş çocuklarında normal referans aralıkları nedir asla öğrenmezler.
Bu laboratuvarları ciddiye almayın.
Türkiye'de Saglık artık cahil ve şarlatanların eline geçmiştir. 

Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2022 Saat 09:27
Hocam çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Birşey daha soracağım size doktor çocuk bu sene okula başladığı için sık hastalanacagini söyledi. Evet sizde söylüyorsunuz . Vaxoral isimli bir kapsül önerdi . Daha önce önerdiğim herkes çocuğum hiç hastalanmadi demiş. Bir nevi ağızdan bakteriyel hastalıklara karşı aşı gibi düşün dedi. Bu konuda forumda yorumunuzu hiç göremedim . 

Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2022 Saat 20:48
Hocam son kez soruyum. Oğlumun kulakları akıyor sürekli hatta yastıği batırıyor 2-3 gün de gerçekten yüksek sesle konusmayinca duymamaya başladı. Bunun için ne yapmalıyım iliadin kullaniyim mi

Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2022 Saat 21:23
1- Vaxoral yeni bir şey değil, ben '802li yıllarda 10 sene kadar kullandım ama, hiçbir üstünlüğünü görmedim. 
2- Kulak bu halde siz hala İliadin kullanmadınız mı? HEMEN başlayın ve 5 gün kullanın. Bir kür yetmeyebilir. 
SAKIN o durumdaki kulağa bir şey DAMLATMAYIN!! 

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2022 Saat 09:20
Hocam nasıl böyle bir ihmalkarlik yaptım bu kulağını fark etmedim. İki gündür iliadini düzenli kullanıyorum . Ama çocuk bildiğiniz duymuyor ancak çok yüksek sesle konuşursak duyuyor. Diğer odadan cagirdigimizda falan hiç duymuyor TV duymuyor kapının ziline hoplayıp kalkardı şimdi hiç duymuyor. Yanında konustugumuzu bile duymuyor . Hocam kulak zarı zarar mi gördü acaba iliadinle geçer mi ? KBB ye gösterelim mi ? Çok suçlu hissediyorum kendimi 

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2022 Saat 10:35
Önce İliadin'i 5 gün kullanın. 1 gün ara verdikten sonra tekrar 5 gün aynı şekilde kullanın, geçmezse, 
gösterin. 
Kulak zarında delik var!!! O KESİN.. Öztaki borusu İliadin etkisi ile açılınca, kulak kendini tamir edebilir. 
Tamir edemiyorsa, kalıcı delik var demektir. Nasıl bu hale geldi, hayret! Meslek hayatım boyunca hiçbir 
hastamda böyle bir şey olmadı. 

Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2022 Saat 21:25
Sayın hocam konunun devamı diye buraya yazıyorum 
İliadini aynen dediğiniz gibi kullandık
Çocuğun duyması eskisi kadar olmasa da baya baya düzeldi 
KBB doktoruna gittik her iki kulak zarları da sağlam dedi ve basınç testi istedi. 
Basınç testi sonucuna göre her iki kulakta fazlaca sıvı olduğunu söyledi. 
1 ay kullanmamız için bir tedavi düzenledi.

ERDOSTİN 175 MG /5 ML 100 ML SÜSPANSİYON İÇİN KURU TOZ

NAZOSTER %0,05 NAZAL SPREY

CEFTINEX 125 MG/5 ML 100 ML ORAL SUSPANSIYON

LEVMONT 2,5/4 MG 30 CIGNEME TABLET

3 ay sonra kontrole gidecekmisiz  eğer geçmiş olmazsa tüp takılması gerektiğini söyledi.

Hocam sizin makalelerinizi okudum hiçbir ilacı almadım. Yapmam gereken herhangi birşey var mı ?

Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2022 Saat 10:28
Tam bir TUZAK!!! Sakın o ilaçların hiçbirini kullanmayın... İlk 1 hafta SAHTE bir iyilik halini takiben, çocuk
 daha kötü bir durumda olacak ve bu sahtekar;
" - Ben elimden geleni yaptım, bakın görüyorsunuz hiç düzelme olmadı, buyurun ameliyata"  diyecek!!
Sıvı varsa, ağrı olur!! Ağrı yoksa, sıvı yoktur. Bu kadar basit. 
Yazarlar kısmında bu sahtekarlık ile ilgili 2 makalem var, onları okuyun. 
Ağrı olursa, gene aynı şekilde İliadin damla kullanın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat