Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73484
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 09:01

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: Sevimli
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2022 Saat 18:14
 İyi günler hocam 2.5 yaşındaki kızım iki gün aralıksız oksurdu ara ara 38 geçmeyen ateş oldu sizin yontemlerinizj uyguladım öksürük baya bı azaldı bugün doktora gittik ciğer temiz dedi klamer antibiyotik, prednol toz erdostin balgam sökücü verdi.Bu ilaçları kullanmam gerekiyormu ayrıca kan testi istedim wbc: 12,02 Mon: 1,39 Pdw 8.9 crp: 1.19 yardımcı olursanız çok sevinirim hocam kolay gelsin.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2022 Saat 18:44
SAKIN!!! Sakın birini bile vermeyin. Sahtekarlığın 1. safhası ilaçlarıdır. 
"Sahtekarlığun 3 Safhası" yazımı okuyun.

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2022 Saat 19:12
Hocam teşekkür ederim wbc yüksek olduğunda antibiyotik gerekli olabilir diyorsunuz ya ondan sorma gereği duydum hocam birde hgb 11.3 çıkmış anemi var diyebilirmiyiz acaba hocam

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2022 Saat 21:04
WBC yüksek değil ki!! 
2.5 yaş için :
WBC: 6.0-17.5 arasıdır. 
HGB: 11.5-13.0 arasıdır. Bu kadarlık eksiklik ile Demir tedavisi verilmez, etli gıdaları arttırılır. 
Kitabımı alırsanız bütün bu önemli Kan değerlerinin yaşlara göre "Refarans Aralıklarını" bulabilirsiniz. 
Türkiye deki laboratuvarlar, sahtekar doktorlarla işbirliği içindedirler. Kasten çocuk kan değerlerinin yanına
"Erişkin Referans Aralıklarını" yazarlar. 
Hem bu şekilde o hastayı gönderen sahtekar doktor memnun edilmiş olur, hem tekrar tekrar tahliller 
gerektiği için Laboratuvarda bu soygun düzeninden nasiplenir. 
Yazılarımı okuyun ve bu dolandırıcıların tuzağına düşmeyin. 

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2022 Saat 21:28
Çok teşekkürler hocam Allah sizden razı olsun.

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2022 Saat 18:46
İyi akşamlar hocam kızımın öksürüğü yok denilecek kadar azaldı solunumla ilgili bibsikintida yok eşim buyun kontrole götürdü kızımı doktor ciğerleri dinlemiş sol.cigere inmiş demiş sadece bir kere antibiyotiği icebildi zaten diğer ilacalri hiç vermedim. Balgam söktürücü ilacı verimmi hocam kafam çok karıştı lütfen yardım edin.

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2022 Saat 19:28
SAKIN inanmayın!! Hastalık akciğere inecek  AMA solunum sayısı dakikada 60'dan fazla olmayacak, hiç 
ateşi de çıkmayacak!!! Hadi canım sende! Resmen k.ç.ndan uydurmuş! SAKIN ilaç verdi ise hiçbirini
 kullanmayın. 

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2022 Saat 20:47
Çok teşekkür ederim hicam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat