Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gece ağlayarak uyanan oğlum için tecrübeleriniz...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7358
Tarih: 08 May 2025 Saat 17:57

Konu: Gece ağlayarak uyanan oğlum için tecrübeleriniz...
Mesajı Yazan: yeşim
Konu: Gece ağlayarak uyanan oğlum için tecrübeleriniz...
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2008 Saat 11:19
Oğlum geceleri uyandığında ayağımda sallıyorum,dönüp duruyor ayağımda.Olmadı kucağıma alıp yanağını yanağıma değdirip rahatlamasını sağlıyorum.Sırtını sıvazlıyorum vs vs.Olmuyor onu rahatlatamıyorum.Ee 21:00  21:30 gibi yedirip de yatırıyorum.Uyandığında susamıştır diye su,acıkmıştır diye biberon veriyorum.Olmuyor,olmuyor...Ne yapmalıyım?Unhappy

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2008 Saat 12:09
canım oğluşun kaç aylık
belki gaz sancısı tutuyordur ilk 4 ay bunu çok sık yaşayabilirsin ayaklarını sıcak tut her yedirdiğinde gazının çıktyığından emin ol kucağında sallarken falan hafiften ninni mırıldan şarkı soyle o bunnu biraz rahatlatabilir valla aklıma gelenler bunlar bende çok kötü zamanlar yaşamıştım gaz yüzünden yavrum çok çekti ama 4 aydan sonra büyük ihtimalle düzeliyorlarWinksağlıklı günler dilerim canımClown

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2008 Saat 13:21
Canım ayağında sallamaktan bence vazgeç derim. Çünkü iyi değilmiş. Bir de gece yatmadan rutin oluştur. Yani banyo, mama ve yatağına yatırma sırasını tam düzene koyarsan olabilir. Geceleri bebekler genelde aç olduğundan uyanır ama anneye ihtiyaç da oluyor olabilir. Ama yine de sen üzülme hepimiz yaşadık geçecektir canım.Clown

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2008 Saat 01:41
Canım benim kızım 1 yaşına gelene kadar gece çok sık ağlayarak uyanıyordu ama benim kızım çok gazlı bir bebekti, hala da öyle ama şimdi biraz daha rahat çıkarıyor gazını, öyle bir sıkıntısı varsa, yapacak bir şey yok, onun haricinde acıkıyor da olabilir.
Ben kızım doğduğundan beri bu gaz sancılarından dolayı çok sıkıntı çektim ama asla sallamadım, sana tavsiyem sende sallama, uzmanlar sallamanın bebeği uyuttuğunu değil, sadece sersemletip, bayılttığını söylüyorlar Stern%20Smile

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat