Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip hallerimiz.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73720
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 22:31

Konu: Grip hallerimiz.
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Konu: Grip hallerimiz.
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2022 Saat 10:52
Sayın Hocam çocuklarımızı sizinle büyütmenin ayrıcalığını yaşarken sayenizde 11 yaşına kadar getirdik. Artık büyüdüler bağışıklık yerine gelmiştir demeye kalmıyor her sene okul başladığında ilk hafta sonu grip halleri başlıyor. İlk arza boğazım batıyor ve akşamına yoğun bir grip başlıyor. Evet dediklerinizi yapıyorum biliyorum dil temiz ateş yok ama seyir eden arzalar hep grip belirtileri. Bu yaşlarda kullanacağım akıntısını biraz olsun azaltacak bir ilaç var mı hocam. Çok grip oluyor ve bana bulaştırıyor. Bir kaç gün sonra bende de belirtiler başlar. Bu sene artık 3 kez grip oluruz. Sizden ricam bu vakalarda ne kullanalım hiç bir şey rahatlatmıyor belli bir gün geçince hastalık kendiliğinden geçiyor ama o günler gerçekten yorucu ve hırpalayıcı. Teşekkür ederim vakit ayırım okuduğunuz için iyi ki varsınız.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2022 Saat 16:20
Maalesef; günümüzde Gripleri iyileştirici veya bulaşmasını önleyici  bir ilaç yok.Bu maksatla satılan bir sürü
 ilaç var ama bunların tamamı arazları baskılayan ve sahte iyilik hali yaratan ürünler. 
Piyasa verildiğinde, grip aşısı olabilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat