Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sistit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73914
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 22:21

Konu: sistit
Mesajı Yazan: gokben
Konu: sistit
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 02:12
hocam kasık ve bel ağrım için kadın doğuma gittim muayenede sorun olmayınca idrar tahlili yapmak istedi idrarı verdim idrar stripi ile baktı nitrit pozitif keton pozitif ve protein pozitif dedi testi bir hafta sonra tekrar yapalım dedi ben ordan çıkıp hemen bir hastaneye gittim tit verdim pozitif çıkanların hepsi negatif çıktı 3-4 eritrosit 6-8 epitel 3-4 lökosit dışında bişey yazmıyordu şimdi hocam hangisi doğru nasıl anlıcam ödemim vs yok tek sıkıntı karın bele vuran sürekli olmayam kendini hissettiren ağrı ve sık idrar az idrar bunun için yaban mersin tableti verdi ilk 4 gün fayda etti şimdi fayda etmiyor ne yapmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 09:29
İlk doktora inanma! 
Az su içiyorsanız, ondan olabilir. O zaman da "İdrar Dansitesi" yüksek olur. Dansite kaç? 

Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 15:20
1015 hocamorda idrarın tamamını vermedim kalan idrarla bir saat sonra hastanede verdim strip ile muayenehanede yaptı jinekoloğum özel hastanede tamamen o pozitif çıkanlar negatif çıktı çok değil bir hafta önce yine aynı özel hastanede yapmıştım yine negatifti hepsi
ama verdiği yabanmersini asla fayda etmedi ne yapmam lazım urinonvef tabletin adı

Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 15:43
https://www.hizliresim.com/t4op6m4" rel="nofollow">

aksef 500 mg fayda etmedi 10 gün evvel sonra bu yabanmersini kullandım 

Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 17:36
Sistit YOK Kİ, bunlar fayda etsin! 
Adele ağrısı da olabilir. Ağır yük kaldırdı iseniz, aşırı uzun yol yürüdü iseniz bu tip ağrilar olabiliyor. 
Dexplus eriyen tabletten bir tane suda eritip için, sonucu yazın. İyi gelirse, adele ağrıdır.

Mesaj Tarihi: 13 Eki 2022 Saat 19:07
hocam idrara sık çıkıyorum ve az sıkışmış devamlı olmayan karın ağrısı bel ağrısı iki gündür belime vuruyor ağrısı işte bir saat evvel hocanın yaptığı stripte keton protein nitrit pozitif çıkıyor bir saat sonra hiç sıvı bile almadan o ara hepsi hastanede negatif birde hocaya söyledim hastanede yaptım yok hastane cihazı proteini ölçemezki strip en iyi çözüm dedi ki bana yaptığı idrar tahlilinde ücret almadı bir hassaslık söz konusu ama anlayamadım 

Mesaj Tarihi: 14 Eki 2022 Saat 09:42
Değil "hastahane cihazı" ben bile idrarda protein bakabilirim. 
Deney tübünün yarısına idrar konulur ve üst tabaka ısıtılır. Bulanıklık olursa, Protein vardır. 
Esas stripler güvenilir değildir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat