Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73935
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 16:00

Konu: Kusma
Mesajı Yazan: limon kabugu
Konu: Kusma
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2022 Saat 06:11
Hocam kizim 6 yasinda 18 kg 115 cm carsamba gecesi siddetli karin agrisi ve kusma ile uyandı kusmasi cok kötüydü hic su yok garip bir kusmaydi ben de surekli sizi takip ediyorum ardindan ishal gelecek diye bisey yaomadim ertesi gun ishal oldu su gibi rahatladı ertesi  diger gun hic tuvalete cikmadi bu gece yine siddetli karin agrisi ve cook koyu kivamli kustu tekrarladi iyileşti derken neden olabilir hocam kusmasida cok garip koyu bagirsak duzenide  şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2022 Saat 09:37
İshalden sonra kusmanın olması; Viral ishali işaret eder. Ortalama 1 hafta sürecek. Sakın ilaç kullanmayın. 
Sadece, su bile içemeyecek kadar sık kusmalar olursa, Emedur100 fitil kullanın. 

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2022 Saat 11:00
Hocam bir kere kusma oluyor aonra bi kac kez sulu diskilama bazen tutamiyor birde bu kusmasinin katinolmasi bi anlami varmi cok kati garip bi kusma birde iki defa mercimek corbasindan sonra boyle oldu  bi anlami var midir

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2022 Saat 13:14
Hayır, bilhassa yemekten hemen sonra kusarsa, bu şekilde olur. 

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2022 Saat 13:26
Hocam gece kustu yemekten 7 saat sonraydi o yuzden endise ettim  midesinde bi  sindirim problemi olmasindan

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2022 Saat 13:46
Barsaklar bozuk olduğunda, mide içindekiler barsaklara göndermez. Uzun sürdüğünde de, kusarak atar. 
Yoksa, yoktan kusmuk var edecek hali yok. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat