Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73951
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 09:30

Konu: Acil
Mesajı Yazan: Ayten1
Konu: Acil
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2022 Saat 02:23
Hocam bu akşam yemeğe çıkmıştık oğlum tiz  karabiberi önüne döküp yedi o an bir sakıncası olacağını bilemedim ama eve geldikten sonra çok fazla öksürmeye başladı sık sık öksürüyor zaten oksuruyordu ama yemekten geldikten sonra sayısı çoğaldı 4yas internette karabiberin çocuklarda akciğere kaçarak ölüme dahi sebep olacağı yazıyor ne yapmam gerek hocam acaba gerçekten karabiberden mi öksürüyor ben de tereyağlı pekmez verdim önce öksürüğünükessin diye şimdi de onu da vermekte tereddüt etdim ne önerirsiniz hocam gerçekten ciğerine kacmissa ölüme sebebiyet veririmi Allah korusun 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ayten1
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2022 Saat 03:45
Hemen acile götürmem gerekirmi eğer gerçekten ciğerine toz karabiber  kactiysa bu nasıl anlaşılır röntgen mi gerekiyor  sonrasında hangi işlemler yapılmalı telaşla gidip de her dediklerini yapmaktan korkuyorum sizin yonlendirmenizi bekliyordum hocam şu an uyuyor hafif horlama gibi sesi var burnu da tıkalı olduğu için sesi ayırt edemiyorum bu gün motora da bindik hava soğuktu öksürüğünu o da tetiklemis ola bilirmi .kendimi çok sucluyorum neden izin verdim yemesine yeme anında hiç oksurmedi hocam eve geldikten sonra başladı hatta kustu 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2022 Saat 09:52
Hiçbir şey gerekmez. Sıcak su buharı uygulayın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat