Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73986
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 13:56

Konu: Oksuruk
Mesajı Yazan: saliç
Konu: Oksuruk
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2022 Saat 01:36
Kadir hocam size daha oncede yazmistim siz teshis olarak atessiz girip demistiniz, AGUSTOS 26 DA BASLADI COCUK HALA OKSURUYOR 2 ay olacak neredeyse bir oksuruk iki ay gecmezmi ? cigerlerine baktirdim bisi yok dediler, alerjik oksuruk geniz akintisi koyu kivamda dediler ama hic bir duzelme yok,durup dururken de oksuruyor ama ozellikle gece sabaha karsi ve kosup oynasiginda artiyor endiselendim soyledgnz herseyide yaptim ama daha ne yapmaliyim acaba yardimci olabilrmisiniz, ilaveten,gozleri 26 agustostan bu yana aglamis gibi kizarik ve mor burun akintisi ve ates hic olmadi, hapsurukla baslayip yogun oksuruge donmustu. Hala sıkışık ve burunda tikali gibi sanki burnundan konusuyor ama bedenen hic hasta cocuk gibi degil aktif 4 yasinda erkek 17.5 kg 110 cm civari da boyu var hocam birde cocugun alerjik astim bronsit fln bisiler oldugunu soylemislerdi. ben kulak asmadim yazilarinizi okuyunca ama simdilerde acabami diyorum gecmedigi icin 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2022 Saat 05:50
Ates olmadigi icin, bagisiklik calismaz ve bu tip enfeksiyonlar zararsiz olup cok uzun surerler.
Vucut bunu kasten yapar zira boyle zayif bir virus vucutta aktif iken, Covid dahi bulasamaz. Bu yuzden 
vucut bu gibi viruslari yok etmez.
Sadece anlattiklarimi uygulayin. SAKIN Turk doktorlara danismayin, basiniza buyuk isler acarlar. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat