Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim icin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74004
Tarih: 08 Ara 2025 Saat 14:59

Konu: Kendim icin
Mesajı Yazan: Bihter emiralioglu
Konu: Kendim icin
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2022 Saat 16:35
23 haftalik hamileyim 3cmaciklik var diye Serkaj ameliyatı oldum..5 gün sonra su geldi acile gittim muayene ettiler su gelmesi yok dediler..gece kesildi su akıntı..sonra sabah yine kontrol ettiler bebek iyi suyu iyi...ben durmadan wcye gidiyorum..evden cikiyorum şarıl diye yine aktı..enfeksiyon mu var..niye bilmiyorum..antibiyotik veriyorlar hala ateşim falan yok..bugün pazar yarın test yapacaklarmış su geliyor mu diye...acaba antibiyotik veriyorlar onu denge bozdu bilmiyorum...şuan yok ..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2022 Saat 20:12
Kadin Dogum doktorunuzu degistirin. 

Mesajı Yazan: Bihter emiralioglu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2022 Saat 00:44
İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik gerekir mi..kullandığım bir progesteron ilacı var yan etkilerine baktım idrar kacirma idrar yolu enfeksiyonu diyor..enfeksiyon varmış bu ilaçtan olabilir mi..yarın doktora soyliyecegim..çok küçük yer Kadir bey burası doktor seçeneğim yok korkularım çok..antibiyotikte istemiyorum.bu enfeksiyon olayında ateş pas koku olmali mi..yoksa ameliyat oldum diye antibiyotik almak zorunda mıyım..7 gün oldu ameliyat ve kendimi çok iyi hissediyorum..bebek iyi suyuda iyi..ama akıyor alttan anlamadım gitti..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2022 Saat 05:06
Ilaclar enfeksiyon YAPAMAZ! 
IYE oldugunda: Nitrit:(+) olur. 
Nitrit sonucunu yazin. 
Ates+pas+Koku: bogaz enfeksiyonlari icin gecerli!! 
Bogaz harici durumlarda bu bulgulara bakilmaz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat