Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oğlum bir süre yürüyemedi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7423
Tarih: 13 Eki 2025 Saat 18:35

Konu: Oğlum bir süre yürüyemedi
Mesajı Yazan: berrin
Konu: Oğlum bir süre yürüyemedi
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2008 Saat 13:20
İyi günler,
15 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir ay önce, sağ ayağının üstüne basamamaya başladı. Ama bu durum ertesi gün öğlene doğru geçti tekrar yürümeye başladı. Ama olay dün akşam yine sağ ayağında tekrarladı ve bu gün saat 11 gibi yine normale döndü. Bu sefer kendi doktorumuza gösterebildik. Doktorumuz, ateşli hastalıklardan sonra bu tür rahatsızlıkların olabileceğini söyledi.

Kan testi yapıldı birşey çıkmadı. Film çekilmedi. Zaten bu rahatsızlık, film ile görülmezmiş. Dün akşamda ateşledi ve soyduğumda vücüdunu soğutmama rağmen elleri ve dizleri çok sıcaktı.

Benim sormak istediğim başka bir problem olabilirmi? (Romatizma, omur kayması, eklem yerlerinde bir rahatsızlık falan gibi ). Sizce başka ne tür tetkiklerin yaptırılması gerekir? Bir de, doktorumuz haklı ise, Ömer her ateşlendiğinde, bir süre yürüyemiyecek mi? Kesin bir tedavisi var mı?

Şimdiden teşekür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2008 Saat 23:51
Merhaba...
Doktorunuz haklı olabilir. Ama ben hastalıkla ilişkili belirtiler konusunda biliyorsunuz yorum yapmıyorum. Yanlış olur... Aklınıza takılanları lütfen doktorunuzla paylaşın. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat