Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74358
Tarih: 31 Oca 2026 Saat 07:34

Konu: Geçmeyen Öksürük
Mesajı Yazan: bugu
Konu: Geçmeyen Öksürük
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2022 Saat 17:29
Merhaba hocam
Oğlum 8 yaşında. Neredeyse iki aydır geçmeyen bir öksürüğü var. Akıntı yok, hırıltı yok. Nefes alıp vermesi normal. Gıcık olmuş gibi hapşırıga benzer kuru bir öksürük. Efor harcadığında sıklaşıyor. Size sormadan hiç birşey yaptırmak istemedim. Çocuğumu sizinle büyüttüm, minnettarım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2022 Saat 19:22
Bu sene boyle! Cevaplarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2022 Saat 01:47
20. Sayfaya kadar okudum hocam. Bu sene böyle olacak anlaşılan. Ses kısıklığı da var. Bu da gripten midir? Okuldan geldiğinde daha kısık oluyor genelde.

Mesajı Yazan: Zeynep33
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2022 Saat 11:25
Merhaba biizm de aynı şekilde öksürük gecmiyo 2 aydır bizim önce kuruydu sonra balgamliya çevirdi hiç bı şekilde gecmiyo,sizin daha önce böyle uzun süren öksürük şikayetiniz olmusmuydu?

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2022 Saat 16:32
Daha önce olmamıştı

Mesajı Yazan: sudek
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2022 Saat 02:01
bizim ara ara oluyodu 2.5 aydır geçmedi bizimde. kullanmadığımız antibiyotik astım alerji ilaçları kalmadı. hep boşunaymış. kadir hocamızdan sonra hepsini bıraktım suanda sadece okaliptüs ile odaya buhar veriyorum burnuna nazal yıkama yapıyorum. ilaç kullandıgımız günlere göre çok daha iyi çok şükür.

Mesajı Yazan: Zeynep33
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2022 Saat 14:26
Okaliptüs ile odaya buharı nasıl veriyosunuz?

Mesajı Yazan: sudek
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2022 Saat 14:27
buhar makinasına uçucu yağı 3 4 damla damlatıyorum bu şekilde yapıyorum bize iyi geliyor 

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2022 Saat 22:12
Hocam tahlil yaptırdık. Yorumlar mısınız? Doktor Zyrtec yazmış, ibufen filan yazdı almadık, alalım mı?

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2022 Saat 01:06
Sarlatanin teki.. Kan sayiminda, Eosinofil bile cikmamis bu sahtekar hala Allerji demenin pesinde.
Sirf Grip dememek icin bu assagilik sahtekarligi yapiyorlar.
Bu pustlar asla Grip teshis etmezler.  Cocugunuz, Grip geciriyor, kesinlike Antibiyotik gerekmez, kesinlikle Allerji ilaci gerekmez.
Size Allerji ilacini kasten veriyorlar. Allerji ilaclari geniz akintisini koyulastirir, hiriltilar cok artar ve siz  bir
daha kontrola gidince de; Astim diyecekler. Sonrasi zaten; "Sahtekarligin 3 Safhasi".. 

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2022 Saat 17:04
Hocam bugün sabah öksürükle bir kustu tekrar tahlil yaptırdık. Ceftinex, calpol, burun spreyi, ventolin şurup yazdılar ilaçları almadık. Dilde pas yok dil temiz, koku biraz var, ateş 37,5 civarlarında şuan, sabah kustu. 4gun oncede bir kere ishal oldu. Güncel tahlillerimizi yorumlar mısınız?

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2022 Saat 18:42
Kesin, SAHTE rapor yazmislar. Sakin inanmayin. Bilhassa doktor ile laboratuvarin ayni kurulus icinde olan 
yerlere sakin inanmayin. Bu gibi yerlere de gitmeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat