Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİLDİR...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7472
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 17:54

Konu: ACİLDİR...
Mesajı Yazan: mybabies
Konu: ACİLDİR...
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2008 Saat 15:51
Merhaba Benal Hanım,

bebeğim 9 ayı doldurdu,henüz yürümüyor.birşey dikkatimi çekti.kucağımızda oturduğu zaman,ya da yatarken genellikle sıkıldıkça,mızmızlandığı zamanlarda ayaklarını birbirine sürüyor.sol ayağını sağa sürdüğü zaman diz kapağından tık diye bir ses geldiğini farkettim.farkettikten beri de bu hareketi yaptığını görünce engel oluyorum.
bacaklarını kontrol ettim herhangi bir anormallik yok,ayaklarını basıyor,herhangi bir şişlik,kızarıklık hiçbişi yok.bacak boğumlarını da kontrol ettim,normal gibi.ama endişe ettim açıkçası.doktorumuzla konuştum,kendinin de herhangi bir anormallik farketmediğini ve bazı insanlarda eklem bölgelerinde bu şekilde ses olabileceğini  ancak gerekirse aylık kontrole gittiğimiz zaman ortopediye de gösterebileceğimizi söyledi.siz ne dersiniz bu konuda?(tarif etmem ne derece yardımcı olur size bilemem ama)

teşekkür ederim.

iyi çalışmalar...

-------------
ANNEM GİBİ BİR ANNE OLMAK DİLEĞİYLE...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mybabies
Mesaj Tarihi: 05 May 2008 Saat 23:22
ayrıca henüz yürümediği için ayaklarını ne şekilde bastığı pek belli değil tabi ama sanki parmaklarını hafif içe dönük basacak gibi görünüyor.bu ay ortopediste de götürmeye karar verdim ama bunun olmaması,ayaklarını düzgün basması için bu dönemde bir önlem alınabilir mi?

teşekkürler...

-------------
ANNEM GİBİ BİR ANNE OLMAK DİLEĞİYLE...

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 06 May 2008 Saat 00:16
Merhaba...
gerekenleri yapmışsınız. Ortopedi uzmanı sanırım endişelerinizi çözümler. sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat