Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Konuşma bozukluğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74776
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 20:10

Konu: Konuşma bozukluğu
Mesajı Yazan: ozgeglrr
Konu: Konuşma bozukluğu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2022 Saat 11:54

Merhaba hocam oğlum 5 yaşında herhangi bir tanısı yok anasıfina gidiyor.. anasınıfında da bir sıkıntısı yok evde de bizimle güzel iletişime geçer. Son zamanlarda şöyle bir sorunumuz var.. konuşurken bana diyeceği yerde beni diyor mesela bana gol yaptın diyeceğine beni gol yaptin. Ayrıca seni sana karıştırma da var seni alkışlıyorum diyeceğine sana alkışlıyorum diyor.. her zaman olmuyor bunlar bazen karıştırıyor.. sen ben karıştırmiyor onda sorun yok.Neden böyle olur internetten baktığımda karşıma otizm çıkıyor ama başka hiçbir sorunu yok benim gördüğüm.. çok Zeki bir çocuk nasıl böyle yanlışlık yapıyor onu da anlamıyorum psikiyatriye randevu aldım. Ama size de sormak istedim otizm derler mi acaba bundan dolayı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2022 Saat 19:17
Turkce siteleri okumayin, hem hicbir sey bilmezler, hem de, daima sizi korkutup doktorlara kosmaniz icin
 yazilmislardir.
Disleksia olabilir, Konusma terapisi ile duzelir. 

Mesajı Yazan: ozgeglrr
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2022 Saat 19:42
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.. sayıları 100 e kadar yazabiliyor renkleri şekilleri öğrendi. Harflerin bazılarını yazabiliyor.. zaman kavramı sağıni solunu bilir. Disleksi olsaydı bunlari öğrenmesinde de sıkıntı olmaz mıydı acaba.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2022 Saat 19:58
Bilemem, benim bransim degil, siz gene bir gosterin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat