Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Agri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74901
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 05:31

Konu: Agri
Mesajı Yazan: hifahatun
Konu: Agri
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2022 Saat 22:26
Hocam branşınız olmadığını bilmiyorum ama bilginizden yararlanmak isterim.Eşim 39 yaşında sol kürek kemiği ve alt tarafı ağrıyor.Agridan dolayı sırt üstü yatamıyor.Yüz üstü yattığında da sol göğüs tarafı ağrıyor.daha öncesinde doktor ağrı kesici ve sulidin likit jel verdi kullandık fakat işe yaramadı.Sonrasinda emar istendi sonucu gönderdim siz ne önerirsiniz ne yapalım 
https://www.hizliresim.com/h7i3stp" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/h7i3stp

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2022 Saat 02:35
Bunun icin bile MR istiyorlar HA!!! 
1- Eger; yakin zamanda Gripal bir enfeksiyon gecirdi ise, "Pleurodynia" (Devils' Grip) olabilir. Novalgin 1 veya2
tablet agri olunca alsin. Nefes alip-verme ile agri siddeti degisiyorsa, teshis budur.
2- Agri siddeti degismiyor ise; Bir EKG cektirin. Bir "arka duvar enfarktusu" gelisiyor olabilir. 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2023 Saat 00:23
Hocam iki aydır sol kürek kemiği ve çevresinde geçmeyen ağrı var. Nefes alış verişte şiddeti değişmiyor ekg çekilmesini söylediniz bundan yaklaşık iki hafta önce eşimin iş yeri sağlık raporu  istemiş ve ekg çekilmiş sonuç elimde yok ama normal olduğunu düşünüyorum çünkü sağlık raporunu almış.
1)Mr sonucunda Supraspinatus kas tendonunda minimal effüzyon izlendi yazıyor bununla ilgili birsey yapmalı mıyız?
2)Arkadaşları hacamat yaptırmasını önermişler sizce yaptırmalı mıyız?
Sizin görüşünüz benim için çok önemli çünkü oğlumun uzun süreli geçmeyen yara vardı önerdiğiniz krem bir sefer sürmenizle bile iyileşir demiştiniz ve gerçekten bir sefer sürmede iyileşti.Eşimin ayagında geçmeyen mantar sorunu sizin söylediğiniz krem ve tedavi yöntemiyle atlattık.Çok teşekkür ediyorum.Allah size hayırlı sağlıklı huzurlu uzun ömür versin inşallah

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2023 Saat 01:48
Kulunc olabilir.
Yuzukoyun yatsin, findik kadar Vicks surun ve kurek kemigi ile omurga arasindaki adeleye, basparmaklariniz
 ile bastirarak masaj yapin. Hassasiyet varsa kesin "kulunc" girmistir, gunde 2x1 masaj yapin. 
1- Mr gereksizdi, cok anlamsiz.
2- Hacamat?? Yorum bile yazmam. Sacmalik

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2023 Saat 09:34
Evet hocam hassasiyet var çok ama çok teşekkür ediyorum  Allah razı olsun 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2023 Saat 18:49
Anlattigim sekilde kuvvettlice (bagirtacak kadar) bastirarak ve yanlamasina parmaklarinizi kaydirarak 
masaj yapin. Her gecen gun, hassasiyet azalacak. Masajlardan sonra sicak havlu koyun. 

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2023 Saat 00:50
Tamam hocam çok  teşekkür ediyorum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat