Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Antibiyotik gerekir ni

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75085
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 11:20

Konu: Antibiyotik gerekir ni
Mesajı Yazan: mutlu
Konu: Antibiyotik gerekir ni
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2023 Saat 21:27
Hocam, merhabalar 6 yas 10 aylik oglum, hafta sonu üşüttü galiba, dün halsizdi, gece de uyuyamadi arq ara öksürük var, cok afedersiniz burun akıntisi koyu ve yesile dönük.derin nefes aliyor yani göbegi cok hareket ediyor,  az once atesi 37.7 cikti bacaklarım üşüyor diyor, çok iştahsızlık var boğazinda kızarıklık  görünüyor isikla bakınca. Evde augmentin bid fort var 400 mglik 70 ml,   dedikleriniz aklımda hep ilac vermedim balli limon yaptim ama icmiyor, karnım agriyor diyor.dilinin fotoğrafini ekliyorum acaba antibiyotik gerekiyor mu. https://www.hizliresim.com/akujhl3%20" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/akujhl3

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2023 Saat 01:28
Gerekmez. 
O gordugunuz "beyazlik", "Cografya Dil" denilen bir durum. Her zaman goreceksiniz.

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2023 Saat 12:50
Tamam hocam cok teşekkür ederiz, hic bir ilac vermiyorum,  ama simdi de kulagim agriyor bogazim cok agriyor diye agliyor bunun icin bir oneriniz olur mu acaba

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2023 Saat 18:27
Ilaidin damla kullanin.
Nasil kullanilacagini okuyun. 

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 07:57
Cok teşekkür ederim hocam,  oglumda birde gozlerde capakli kizariklik var onun icin bir uyeye capak varsa tobrased kullanin demissiniz, onuda uygulayacagim insaallah,   birde eger antibiyotik kullanilmazsa ciğere iner korkusu acaba toplumumuzda nasil olustu,  benim oglum öksürüyor, bogulur gibi ara ara,  cevremdekiler sanki bronslara inmis gibi derin derin i oksuruyor niye antibiyotik icir miyorsun, yan etkisinden cekiniyorsan  bagirsaklari icin probiyotik kullanirsin bisey olmaz diyorlar.  sizi herkese tavsiye ediyorum okuyun ogrenirsiniz diyorum. iyi ki varsiniz.

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 08:11
Hocam birde gece yatmadan once terramiycin surdum gozune, siz capakta varsa tobrased kullanin demissiniz bir uyeye sabahda tobrased kullansam olur mu acaba.

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 18:43
1- "birde eger antibiyotik kullanilmazsa ciğere iner korkusu acaba toplumumuzda nasil olustu, "
Nasil olacak?  Sirf hasta veya ailesinin gozunu boyayabilmek icin, oksuruk kesici ilaclar veya allerji ilaclari
verilip, oksuruk kesildiginde, beraberinde Antibiyotik yoksa, TAMAMI Zaturre oluyor ve oluyorlardi! 
Yoksa, Zaturreyi HIC tedavi etmeseniz bile kendiliginden iyilesebilen bir hastaliktir. 
Gecmiste olen Zaturreli hastalarin tamami doktorlar eli ile olmuslerdir. 
Zaturreden olumleri onleyen TEK unsur; OKSURUKTUR!!  Oksurugu keserseniz, zaturre olursunuz. NOKTA.
2- Oksurdugunuzde; sakin Turk doktorlara gitmeyin. Oksuruk, vucudun en onemli savunma mekanizmasidir.
3- Terramisin cocuklarda; hem zor surulur, hem etkili degildir. Tobrased veya Exocin damla kullanin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat