Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sedimentasyon yuksekligi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75119
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 09:47

Konu: Sedimentasyon yuksekligi
Mesajı Yazan: Z.Reyyan
Konu: Sedimentasyon yuksekligi
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2023 Saat 18:56
Kadir Hocam 9 yaşındaki kızımın uzun süredir geçmeyen öksurugu var .sizin yazilarinizdan oksurugun zararlı olmadığını biliyorum bu yaşına kadar sizin yazilarinizla büyüttüm kızımı çok şükür bu yaşına kadar iki kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.Hocam kızımın oksurugu sabah saat 5 gibi kriz şeklinde başliyo on dk devam ediyor.öksürük sonrası nefes darlığı yaşıyor ventolin hava yada puf kullanmadan duzelmiyor.Dün dr a götürdüm sırtını dinledi cigerlerden ıslık sesi gibi ses geliyor astım nefesi gibiymis röntgen çekildi kan tahlili yapıldı kan tahlilindeki sedimentasyon değeri 18 çıktı olması gereken değer en fazla 10 muş dokuz yaş için dr a gosteremedim.zira tahlil sonucunu göstermek içinde randevu almak gerekiyormuş sekiz gün sonrasına randevu alabildim.Dr ventolin,cortair,macrol ve deloday verdi sizin yazilarinizdan bu ilaçların faydadan çok zarar verdiğini biliyorum.Hocam sedimentasyon yüksekliği beni korkuttu antibiyotigi kullanmalimiyim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2023 Saat 19:24
Sedimantasyonun;18 olmasi HICBIR SEY IFADE ETMEZ.. 
Turk doktorlari, her oksurene astim derler, ve Astim ilaclari verirler. Onlara inanmayin. 
Kullandiginiz ilaclar yuzunden cocuk bir turlu duzelmiyor ve sizde devamli doktorlara tasiniyorsunuz.
Sizi resmen dolandiriyorlar.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi sabit Forum kismindan okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat