Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Iliadin hk.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75123
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 19:32

Konu: Iliadin hk.
Mesajı Yazan: elifkerem
Konu: Iliadin hk.
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2023 Saat 22:41
Hocam merhaba bizim çocuk ta geniz eti şikayeti var. Sizin tavsiyenizle istanbulda Mehmet sehitoglu na gittik bir sorun olmadığını horlama vs olduğunda direk iliadin kullanın dedi birsey olmaz dedi Amerika da bunlar marketlerde satılıyor dedi ve biz de bilinçsizce kullanmışız açıkçası gün sayısına vs dikkat etmeden bir eczacı bizi baya bi korkuttu uzun süreli kullanımlardaki sıkıntılardan dolayı. Ne gibi bir zararı olmuştur 6 yaşında 2 yaşından beri kullanıyoruz.

Bir de hocam ben de şuan emziriyorum ve burun tikanikligindan ötürü iliadin sprey kullaniyordum 3 gündür sakıncası var midir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 00:41
En fazla, 5gun kullanin, gerekirse, 1gun ara bile verseniz, tekrar 5gun kullanabilirsiniz.
Yazilarimi okuyun. 
Sevsinler o eczaciyi!! Zamaninda; Aferin, Peditus ve Calpol recetelerini yazanlara da laf etmis mi acaba? 
Bir cuval (icerigi AYNI olan) ilaci yaz sesleri cikmaz, tek Iliadin recetesi yaz; kiyametleri koparirlar! 

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 05:02
Hocam iste biz 5 günden fazla kullandığımız zaman oldu 1 hafta gibi acaba ne gibi zararı var eczacı bize burundaki damarları daraltir gibi şeyler söyledi 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 18:34
O Eczaci'nin bildigi bir sey yok, poposundan salliyor!
Burun boslugunun ic yuzeyi, mikroskopik cilia denilen) killarla kaplidir. Bu sayede, burun bosluguna girebilen maddeler
bu killar sayesinde, dogrudan burun icindeki yuzeye degemezler. Uzun sureli Iliadin  kullaniminda, bu 
mikroskopik killar ortadan kalkarlar ve yabanci cisimler, dogrudan bu hassas yuzeye  degerek anormal
 reaksiyonlara ve uzun sureli odeme sebep olurlar. Bu odem de, ancak uzun sureli deniz suyu oraninda
  Tuzlu sular kullanilarak cozulur. 
Anladiniz mi simdi, Turkiye'de Eczacilar neyi, ne kadar BILIYORLAR? 

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2023 Saat 22:30
Valla hocam siz olmasanız ne yapardık burda hep bi felaket tellallığı ve doğru dürüst bilgilendirme dahi yok 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat