Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75271
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 14:46

Konu: Ates
Mesajı Yazan: saliç
Konu: Ates
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2023 Saat 10:26
Kadir bey oglum.4 ysnda okula gitmiyor.   aralikta ateslendi 39bucuk gibi. Grip dediniz bisi vermedim. Aradan 5 gun gcti tkrar ateslendi bu kez bogz engksonu dediler antibiyotik vrdiler antibiyotik kullanimi bitmek uzereydi tkrar ateslendi.  En sonda 10 ocakta kulak enfksiyonu oldu antibiyotik dha dun bitmesine ragmen cocuk sabah 7 den beri yine atesli. Hsta birileri ile temasi yok topluluga cok sokmuyorum. Korkmaya bsladim durduk yere neden atesleniyor suan kol alti 37.5 olmus basim agriyor diyo. 8 ayliktan bu yanada bogzlarinda lenf bzleri var nohuttan birz buyuk bu aklima glnce kotu bi hstaliktn dolayi olmasndan korkuyorum. Evde oturdugu yerde bir cocuk neden ateslenir. Ve hocam ek olarak agustos ayindan beri cocuk hergun oksuruyor bu bazen siddetli hiriltili blgamli bazen kuru bazende pasif olarak bir kac kez oksuruyor ama agustostan beri oksurmedgi bir gunumuz yok. Dr gttgmde gnz akntisi var bogzi sis kizarik vs deyip once antiboyotik snra hava astm ilclri fln veriyo kullanmadim astim ilaclarini

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2023 Saat 19:13
Eve gelenlerden bulasiyor. 
SAKIN; Turk doktorlarinin teshislerine inanmayin verdikleri ilaclari kullanmayin. 
Yazilarimi okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat