Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

resım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75531
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 18:15

Konu: resım
Mesajı Yazan: FURKANemir2007
Konu: resım
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 00:16
https://www.hizliresim.com/tgnmp4n" rel="nofollow"> " border="" width="900" height="700">

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 00:18
https://www.hizliresim.com/7keergx" rel="nofollow"> " border="" width="900" height="700">

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 00:21
1 hafta önce keseyi sert attığım için oldu ara sıra kaşınma yapıyor 4 gn öncesinde de uyuz için şampuan kullandım şuan baldır ve ellerde kaşınma var hocam tavsiyyeniz nedir?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 00:27
Her hangi bir "Nemlendirici" krem, gunde:2x1 surun. 

Mesajı Yazan: Furkanemir
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 00:31
Hocam uyuz şampuanı kullandığında ellerde ve baldirda kaşıntı yoktu iki gündür kasindigini söylüyor tekrar sampuanmi kullanmalı hocam 15 yaş erkek cocuk

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 02:35
Bu hafta sonuna kadar bekleyin, kasintilar bilhassa gece olursa, tekrar kullanin. 

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 15:29
Hocam hafta sonu hem şampuan yapsam oğluma hemde bactrim versem birhafta olurmu bı yazınızda bactrimlede tedavi olur demişsiniz birde tedbir amaçlı üç yaşındaki oğluma bana ve esimede bactrim versem tedbir amaçlı olurmu hocam okey derseniz ufakliga bize 16yas oğluma kaclik bactrim alayım hocam

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2023 Saat 20:09
Hocam yanlış bişey mi sordum 😔😔😔

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2023 Saat 00:18
Cevap yazmistim ama ne oldu, bilmiyorum.
Kullanabilirsiniz. 5gun kullanin. 
20 kilo alti: 2x1 olcek
20 kilo ustu: 2x2 olcek (=1 Bactrim tablet)
Eriskin: 2x1 Bactrim Fort

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2023 Saat 21:56
Hocam bugün bactrim yazdırmaya sağlık ocağına gittim ne için yazicaz şikayet nedir dedi bende uyuz için hem şampuan hem bactrim tedavisi uygulicam dedim doktor güldü bana bu daha çok döküntü ve kaşıntı yapicak belkide hasta olmadan iceceginiz için vücutta  farklı tepkimeleri  olacak dedi dikkat et dedi 
hocam biz ailece yine kwellada şampuanla yikandik 16yas oğlum kötü durumda hergece çarşafı kasinmaktan  kan oluyor  bactrimede başladık hocam umarım bu sefer bu illetten kurtuluruz

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2023 Saat 22:52
Turk doktorlari; gelismeleri takip icin, birakin Ingilizce Tip mecmualarini okumalarini, okunmasi mecburi tip
 kitaplarini bile okumazlar. Hele benim gibi; USA da serbest calisan her doktor icin mecburi olan, CME; yani
(Continious Medical Education) "Mezuniyet sonrasi Tibbi Egitim" programlarina katilan bir tane bile doktor
bulamazsiniz. Oyle olunca da, bu sarlatan gibi gulmekten baska bir is ellerinden gelmez. Bosverin, Turk
doktorlari fazla kafaniza takmayin. 

" Bilmez ki okusun, bilse okur!
      Okumaz ki bilsin, okusa bilir!"

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2023 Saat 23:33
Ağzınıza sağlık hocam ♥️♥️♥️♥️

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat