Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lenf bezi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75774
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 17:41

Konu: Lenf bezi
Mesajı Yazan: Yıler
Konu: Lenf bezi
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2023 Saat 16:37
Hocam merhabalar kurusa bakmayın tekrar rahatsız ediyorum daha öncede size yazmıştım kızım  dört buçuk yaşında boynunda yaklaşık 3 cm şiş lenf bezleri var halen küçülmedi siz 2 Ay enfeksiyonsuz geçirirse küçülür demiştiniz halen küçülmedi çok korkuyorum hocam size sorum lenfomayı düşündürecek başka belirtiler neler olabilir hocam bu lenf şişliği lenfoma için yeterli affınıza sığınarak soruyorum kızmayın lütfen 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2023 Saat 18:13
Bu konu kabak tadi verdigi icin artik cevap yazmiyorum.
Eski cevaplari okuyun. 
LUTFEN, su sarlatan  Turk doktorlarinin sacmaliklarini dikkate almayin. 

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2023 Saat 18:16
Hocam çok haklısınız ama korkudan gidemiyorum dr gitsem takip edelim diyecekler çok korkuyorum hocam sizden başka kimseye güvenemiyorum 

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2023 Saat 18:19
OKUYUN!!! 

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2023 Saat 18:32
Hocam okuyorum kitabınızda okudum ama ne bileyim sizden tekrar duymak bana güvem veriyor özür dilerim

Mesajı Yazan: iremözy
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2023 Saat 04:42
Kızımın lenf bezi çıkmayan yeri yoktu 5 yasindaydı bende çok korktum kadir bey gerekli açıklamayı yaptığı halde ben dayanamadım hastaneye gittim sonuç reaktif lenf bezleri yani kötü bişey yok boş yere sıkıntı yapmışım çocukların çoğunda olur zaten bunlar boş yere sıkıntı yapmayın

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2023 Saat 10:50
Çok sağolun tşk ederim peki ne kadar sürede küçüldüler bizimkiler sanki küçülmüyorlar

Mesajı Yazan: Parolaben
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2023 Saat 11:49
Merhaba oglumda vardı beş yıldır aynı boyda kuculmede olmadı büyümede kaldı öyle. Doktorumuz bize aşırı sürekli kusma ,yatağı islatacak kadar ter vb belirtiler olmadığı sürece birşeye gerek yok demişti USG bile cektirmemisti.  

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2023 Saat 12:55
Merhabalr çok tşk ederim Allah’a şükür bizim başka belirtilerimiz yok dışardan bakıldığında da görülmüyor elleyince elle geliyor ama. İşte insan korkuyor evlat olunca bide bazı dr takip edelim deyince iyi dr denk gelmek çok zor artık

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2023 Saat 18:36
Yok ki, denk gelesiniz!! 
Pustlar; tabii ki, "takip edelim" derler. Yoksa sizi nasil dolandirabilirler? 

Mesajı Yazan: Zey_nep
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2023 Saat 23:48
Nerelerinde vardı boylar nelerdi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat