Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oglum icin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75778
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 17:07

Konu: Oglum icin
Mesajı Yazan: saliç
Konu: Oglum icin
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2023 Saat 01:59
Kadir hocam oglum 4 bucuk yasinda 8 ayliktan bugune kadar 3 4 kez karinda cekilme oldugunda cigere inmis diyolardi. Ayni zamanda alerji doktorununda takibindeiz astim bronst tanisi almisti. En son cekilmesi gecen yil bu ayda olmustu. Bugun yne ayni ayda ayni sekilde baslayip tikanmaya basladi once hapsuruk bir kac gun sonra oksuruk ve oksuruk bslar bslamaz cekilmelr oluyor. Acile gittik cekilme burun akintisi ve hic durmadan oksurugu vardi hiriltisi vardi sanki gogusunde gicik gicir ses vardi. Doktor muayne etti oda cekilme var dedi igne ve hava aldik hocam biliyorum kiziyorsunuz ama mecbur kaldim cocugu ole gorunce hic konusamiyordu bile nefes alamiyorum diyordu. Birde antibiyotik gerekirmi gerekmezmi anlamak icin rotgen istedi ( bir doktor bunu sirtini dinlerken nasil anlamaz orasida ayri hocam) rotgenden snra bile emin olamadi roller vr gibi bisi soyledi snra bska doktora dinlletti oda sagmi sol mu ne o tarafi dolu dedi antibiyotik verildi hocam. Bakarmsnz rotgene ne durumda cocugum bunlara grk vrmi. Birde hocam agustos ayindan beri hp oksuruyor ve gnz akmtisi hp var birde balgam atarken beyaz seffaf atiyor hocam
https://www.hizliresim.com/iq0v9f3" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/iq0v9f3

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2023 Saat 04:05
Rontgen de bir sey YOK.
Ben sizlere; oksuruk icin Turk doktorlara GITMEYIN demedim mi?? Giderseniz, iste boyle olur.
sadece benim anlattiklarimi uygulayin. 
Yoksa, bu sarlatanlar her gittiginizde, Rontgen isterler. Hic mi yazilarimi okumuyorsunuz?

Mesajı Yazan: saliç
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2023 Saat 23:45
Kadir hocam siz rotgende bisi yok deyince bugun kntrolde dr soyledim cok guvendgmz bir hekime gosterdim rotgende bisi olmadgni soyledi dedim. Acil deki her iki doktorda cigerlernin doluoldgnu filimdede rollermi ne terimi tam bilmiyorum hocam. Ole bisi oldgnu soyledi dedim. Bu goren doktorda bunlara cevaben sadece gidin o doktor baksin o halde bende dha flme bakmadan ciger seslerinden dolu oldgnu anliyorm gibi bisiler soyledi ters ters. Snra size gonderdgm filime bakti cigerleri sıkısık isde dedi antibiyotikte kullanacaksin havada dedi cocugun cekilmelerini daha dinlemeden goruyorum dedi. O sirada kaburgalarinin alti cekiliyordu hocam parmaginada bisi bagladilar triajdaki hemsirede birz skntli demisti

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2023 Saat 03:21
Tipik Turk doktoru.
1- Daha akciger seslerinin adini bile bilmiyor, salak salak; "-akcigerleri dolu", "-cigerleri sikisik" gibi ancak 
Turk doktorlarinin uydurabilecegi terimleri soylemis. Bu gibi terimlerin hicbir tibbi anlami yoktur.
2- Ayrica da; akciger seslerinden durumunu anladi ise, NIYE Rontgen istiyor?
3- Parmagina baglanan, "Pulse Oxymeter" denilen kandaki oksijen oranini olcen cihazdir. Tabii bu islem
 icin bile sahtekarlik yapmasalar olur mu???  Cocuk "Pulse oxymeter" eriskinlerinden farklidir. (daha kucuktur)
Eriskin cihazi cocuklarda DAIMA dusuk deger gosterir.
Sakin O CETE uyesi hemsirenin dediklerine de inanmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat