Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Karın agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75788
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 20:02

Konu: Karın agrisi
Mesajı Yazan: Lamia
Konu: Karın agrisi
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2023 Saat 00:04
Hocam mrb , Kızım bir hafta önce kusmaya başladı su içse çıkardı , akşama kadar devam etti uyandıktan sonra düzeldi ateş vs yok kabızlık ishal yok , her gün kakasını yapar ama katı bir şekilde , bir haftadır ara ara karnım ağrıyor diyor , aniden oyunu bırakıp karnım ağrıyor anne diyor ,3 yaşına yeni girdi, günde rahat 10 defa diyor , iki dk sonra unutup oyuna devam ediyor ne yapabilirim ,ciddiye almalı mıyım ,kilosu için 5 kilo fazla demiştiniz ,diyet yaptirmiyorum ama günlük düzenli yürüyüşe çıkarıyorum , usutmus olabilirmi , bir hafta önce kustugunda sağlık ocağı doktoruna goturmustuk , karnını vs baktı boğazı kızarık deyip antibiyotik zimaks ibulamin zero karpol vs verdi hiç birini kullanmadım ,tekrar mi gitsek acaba teşekkürler hocam 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2023 Saat 18:15
2-3 gun takip edin. Gecirdigi kusmali hadise sebep olmus olabilir. 

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2023 Saat 18:18
Sağlık ocağı doktoru aradım yarın getir kan idrar alalım dedi gotureyimmi hocam 

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2023 Saat 18:43
SAKIN HA!!!  Saglam cocugu hasta ederler!

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2023 Saat 23:49
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın 
Aklıma apandisit veya Allah korusun bağırsak düğümlenmesi gibi şeyler geliyor internet ten okuduğum için korkuyorum , ben ilk okul çağında apandisit ameliyatı oldum eşimde 7 yaş civarı olmuş , ama hatırladığım kadarıyla gittikçe şiddetlenen dayanılmaz bir agriydi , kızımda ara ara sancı gibi giriyor sanki bir dk sürmüyor sonra oyuna devam ediyor , az önce süt içti ardından su karnım ağrıyor diye diye uyuya kaldı bu şekilde günde beşten fazla söylüyor genelde bir şeyler yedikten sonra söylüyor, suyla fazla oynuyor usutmus olabilirmi , birde hikaye kitabı almıştık orda kedi abur cuburu fazla yeyip karnı ağrıyordu vs çok etkilenmişti defalarca okumamı istedi pisikolojik olabilirmi , hocam kısacası ne olursa hastaneye gideyim ,evhamimi mazur görün iyi akşamlar teşekkürler 

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2023 Saat 03:23
Yazilarimi okumadiginiz icin, hem telaslanirsiniz, hem de bana vakit kaybettirirsiniz!!!!
Apandisit ve butun ameliyatlik karin ici hadiselerde agri DEVAMLIDIR. Geldi-gitti agri olmaz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat