Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Konuşma sorunumudur nefes sorunumu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75886
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 11:41

Konu: Konuşma sorunumudur nefes sorunumu
Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Konu: Konuşma sorunumudur nefes sorunumu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2023 Saat 22:37
3 yaş çocukta konuşurken cümle kurarken iki üç kelime sonrasında durup tekrar devam etme durumu nefes sorunuylami ilgilidir yoksa konuşma bozukluğumu yoksa normami

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2023 Saat 01:13
Takip edin. Hemen bir sey soylenemez. 

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2023 Saat 06:20
Bayagidir takip ediyorum garip geldi bana ama baştan küçük diye düşündüm ama büyüdükçe degismeyince ve bu öksürükler gecmeyince tereddutteyimoksurukler bes altı aydır var  öksürükler saat gece dört ve altı arasında oluyor genelde ve her gece bu saatlerde ayaktayım kalktığında onbes dakka falan ara ara öksürük tutuyor daha üç yaşında uyudugunda bidaha kalkmıyor baya bı sure ama dediğim gibi her gece bir kere ayaktayız bu süreç bayagidir var sadece öksürük geçiyor bı on gün antibiyotik kullanınca bı hafta sonra o süreçte kalkmıyor onun dışında her gece ayaktayız ben bunları her seferinde anlatıyorum her seferinde de hep aynısı oluyor takip süresi ne kadar olmalı böyle durumlarda heraksam ballimon veriyorum balda organik kendi balimiz şuan iki gün bitti serum fizyolojik veriyorum üç dört saatte bir simdidie kalktığı için gece Gine vereceğim 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2023 Saat 18:05
Bilhassa ates yapmayan viral hastaliklar uzun surerler. Bagisikligin calismasi icin; ATES olmasi sarttir.
Ara ara sicak buhar uygulayin. Basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2023 Saat 19:52
Tamam doktor bey çok teşekkür ederim 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat