Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boğaz ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75954
Tarih: 07 Tem 2025 Saat 00:11

Konu: Boğaz ağrısı
Mesajı Yazan: turnam
Konu: Boğaz ağrısı
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2023 Saat 13:15
Merhabalar hocam bir ay önce ağır bir grip atlattım ağrı kesici dışında hiç bir ilaç almadım feci bir boğaz ağrısı halen devam ediyor ama gece ağrıyor kahvaltı yapinca geçiyor gece tekrar başlıyor sizce bu kadar sürmesi normalmi gündüz değilde gece neden ağrıyor KBB ye gitmeye gerek var mı ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2023 Saat 18:40
SAKIN gitmeyin, basiniza buyuk isler acilir.
Agri cok olursa; Tantum Verde Sprey kullanin. 
Bogaza yerlesen viruslar, hucrelerin icine girerek, kendi "yavru viruslarini" o hucrelere cogaltirlar ve yeterli
olgunluga erisince de hucreleri parcalayip, disari cikarlar ve yeni hucreleri istila ederler. Ve giderek hucre
 harabiyeti anormal boyutlara erisirler. Agrilarin sebebi, bu parcalanan hucreler yuzundendir.

Grip oldugunuzda, atesi dusururseniz, vucudun bagisiklik sistemleri tehdit ortadan kalkti zannederek, geri
plana cekilirler ve viruslar bu replikasyon denilen cogalma islemlerini daha cok sayilarda tekrarlarlar.
Eski insanlarin, boyle durumlarda "sicak icecekler" icmeleri bu yuzdendir. 
ATES DUSURMEYIN!!! Eriskinler, sicak icecekler icsinler. (cocuklarin icmesi zor) 
Ates dusurmezseniz, istila edilen hucreler, yavru viruslari imal ederlerken, "Interferon" denilen bir "casus
proteini" de imal ederler. Bu protein, hucrelere bu virus ozelliklerini bildirir ve saglam hucreler, viruslarin 
hucre icine girmelerini onleyecek tedbirler alirlar.
EGER, atesinizi yeterli derecelere yukseltebilirseniz, Covid dahil butun Gripleri 1 gunde iyilestirirsiniz!
Anladiniz mi niye Turk doktorlari 40 seneden beri ates hakkindaki bilgilere kulaklarini tikiyorlar?? Islerine
gelmiyor!

Mesajı Yazan: turnam
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2023 Saat 18:55
Allah razı olsun hocam ben sizin iyi takipcinizim asla onlara inanmıyorum sanırım ağrı kesiciden dolayı uzadı çünkü onu içince ateşim düşüyordu ama maalesefki ağrı dayanılmazdi tantum daha önce kullandim bende pek fayda etmediği için almadım.sayenizde küçük kızımı zerre ilaç vermeden büyütüyorum ama büyük olan kızım bütün kazıkları yedi çünkü bilinçsizdim sayenizde çoğu şeyi öğrendim rabbim iki cihanda da size rahatlık versin ALLAH'A emanet olun saygılar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat