Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75985
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 13:35

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: Esra Yıldız
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2023 Saat 14:59
Kadir Hocam iyi günler diliyorum.
8 yaşında 33 kilo bir oğlum var 
2 buçuk hafta önce kulak ve boğaz enfeksiyonunu bir arada geçirdi. Hastalığı atlattık ancak yaklaşık 1haftadir öksürük bizimle.
Sizi en başından beri takip ettiğim için bugüne kadar hiç öksürük şurubu kullanmadım. Birkaç kez doktorlar öksürüğü için ventolin ve pulmicort verdiler onlara da elimizi sürmedik, öksürüğü hep ilaçsız atlattık. Ancak bu sefer öksürüğün sesi ve balgamin rengi ve katı kıvamı beni endişelendiriyor. İyiye gitmiyor. Ateşi yok, hafif bir burun tıkanıklığı var sadece. Bugün doktora götürdüm gece çok fazla balgam çıkardı. 'Bronşite çevirebilir, sağ göğsüne inmiş' dedi doktor. Orada buharla ventolin vermek istedi ama almadan çıktık. Bricanyl verdi daha kötü olursa tekrar görmek istediğini söyledi. Bricanyl de vermedim bugüne kadar oğluma; o ilaçla ilgili yazılarınızı da okumuştum. Nasıl bir yok izlemem gerekir Hocam size danışmak istedim. Kötüye gitmesinden korkuyorum. Çok teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2023 Saat 19:49
 Bu doktor:   " 'Bronşite çevirebilir, sağ göğsüne inmiş' dedi doktor." tam bir sarlatan. 
Sakin hicbir dedigine inanmayin. 
Bildiginiz gibi devam edin, benim anlattiklarimin disina cikmayin. 
Oksuruk de, balgam da, vucudun savuma mekanizmalaridir. Vucut gerektiginde bunlari yapar. 
Vucudun islerine karismayin. Karisirsaniz, kotuye gider! 
82'den beri ozel doktorluk yaptim, bir tane bile hastami hastaneye yatirmama gerek olmadi! 
Turk doktorlara giderseniz, size; "Sahtekarligin 3 Safhasini" uygularlar. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat