Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lansor kapsül

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76055
Tarih: 14 Eki 2025 Saat 06:20

Konu: Lansor kapsül
Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Konu: Lansor kapsül
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2023 Saat 12:54
Doktor anlattiklarimiza göre oğlumda refluden şüphelendi her gece neredeyse bir kere uyanması var yutkunma var uyanınca öksürük oluyor bazen lansor kapsül verdi bı ay kullanmak üzere ve burundan konuşması vardı burun alerjisi var dedi onun içinde n cort verdi onuda bı ay kullanın dedi reflü ve burun alerjisi için sizin çocukta vermesi gereken belirtiler nedir 3 yaş çocuk . Birde reflor verdi  ...bu arada uyanınca kusma yok yutkunma var sürekli ve öksürme oluyor o dediğiniz ifrazat şeklinde sanırım ağzına geliyor birşeyler öksürük yapıyor mide kapağındami yutaktami nerede sorun bilemiyorum doktor reflü bebekliginde yaşadımi dedi bebekken fiskirarak kusması vardı uyanınca gece şimdide uyanınca öksürme var işte kusmayok ama öksürme beni deli ediyor sanki hasta gibi uyanıp öksürüyor boğazı kızarıyor bisure sonra zaten sonrada hasta oluyor hep ama döngü gibi bu olay boğaz kizarikligi belki reflü değilde boğazda yutakta ne bielyim sorun nerde acaba ???? Derdime bı çare şimdi bana bunları bı ay kullan dedi kullanıp Gine sonuç alamazsam diye korkuyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2023 Saat 19:17
Oglunuzun yasi, galiba 3 yas!! 
Dogum kilosu?
Simdiki kilosu?
" Burun allerjisi mi???" Siz bu doktorlarin 3 seneden beri HIC Grip teshis ettiklerini gordunuz mu?  Bunlar,
her oksurene eskiden Astim derlerdi, simdilerde dillerini bir yerlerine soktugum icin, "Allerji" diyorlar. Sakin
bu sarlatanlara inanmayin. 

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2023 Saat 22:25
Boy:101 cm_____ kilo:14kg 3 yaş erkek çocuk 
Doğum kilosu:3300gr tam doğum tarihi 02./01/2020

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2023 Saat 03:01
Denemek icin; 1 hafta, gunde:2x1 olcek, Sipraktin surup verin, sonucu yazin. 

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2023 Saat 03:40
Lansoru napiyim peki hocam onada devammi ediyimsuan saat gece 3:50 burda hep uc dört arası uyaniyoruz öksürük oluyor :( birde şimdi burnu uuyurken pır pır etmeye başladı 

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2023 Saat 05:35
Kesin. Hangisi iyi gelecek gormem gerek. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat