Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Islık sesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76059
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 02:11

Konu: Islık sesi
Mesajı Yazan: Melek57
Konu: Islık sesi
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2023 Saat 18:06
Merhaba hocam kişi  hic doktora gitmeden gecirdik ama mart ayina girdigimizden beri 7.5 yasindaki oglum iyi olamadi subatin sonunda öksürük hapsirik burun akıntısı falan oldu oldu öksürük  hic tamamen geçmedi iki gündür de öksürügu çoğaldı nefes alirken islik sesi gibi ses geliyor göğsünden  hocam bu sene hic böyle  olmamisti araliksiz öksürüyor  sabahtan beri doktora götürelim mi hocam herzamankinden farkli öksürüğü  sanki korkmaya basladim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2023 Saat 19:36
Sakin ha!! Ya Astim, derler, ya da Allerji!! Baska hastalik ismi bilmezler!
Sicak buhar, Limonlu bal ve ColdMix yeterli olur.
Bir de gece yastigini yukseltin. 

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2023 Saat 20:52
Hocam ben direk zatürre derler diye korkuyorum astim alerji demelerine alistim o yüzden  pek ciddiye almiyorum o dediklerine 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2023 Saat 02:41
Dogru, Astim ve Allerji tanilarini artik halk yemedigi icin, son senelerin sahtekarligi, her oksurene Zaturre
 demek oldu. Bu pustlarda sahtekarlik bitmez, daima hazirlikli olmaniz sart!! 
Zaturre dediklerinde, DAIMA solunum sayisina bakin. Solunum sayisi 60'in altinda ise sizi dolandirmaya
 calisiyorlar demektir! 

Mesaj Tarihi: 02 Nis 2023 Saat 00:04
Allah razi olsun sizden hocam hep dualarimdasiniz nerde gereksiz ilac kullanip gereksiz yere cocugunu doktora götüren birini görsem  sizden bahsediyorum  aynen dediklerinizi yapmaya devam ettim oglumun öksürüğü  hafifledi normale dündü  iyiki size sorup o gün  doktora goturmedim  sizi cok seviyoruz ailecek iyiki varsiniz 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat