Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76095
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:55

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: Melek57
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2023 Saat 12:35
Merhaba hocam oglum 7.5 yasinda gecen hafta grip geçirdi tam grip azaldi derken simdi okuldan aldim kulağım agriyor diye agliyor eve getirip hemen illiadin damlattip burnuna ama hala agriyor diye agliyor ne yapalım hocam bactrim veriyim mi atesi yok suan öksürük  burun akintisi ve kulak  agrisi var

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2023 Saat 18:33
Bactrim gerekmiyor, aralada cift porsiyon Jiklet cignetin. Iliadin 5 gune tamamlayin. 

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2023 Saat 21:17
Hocam agriyor dedigi kulagi akti baya beyaz sarimsi yapisik kivamli bir sivi bu kulak zarimi patladi demek oluyor eger patladiysa kendi kendine düzelirmi aktigini görünce  cok panik oldum şuan  zar patladiysa diye

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2023 Saat 00:03
Evet, kulak zari delinmis. Siz disardan kulaga herhangi bir sey damlatmadiginiz surece de, kulak zari kendi
kendini tamir eder. Siz sadece; gorunen akintiyi nemli bir kagit pecete ile silin, iceriye bir sey sokmayin. 
Bu arada, Iliadin kullanmaya da devam edin. 

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2023 Saat 00:07
Tamam hocam çok teşekkür ederim 

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2023 Saat 20:13
Tekrardan merhaba hocam ogluma 5 gun illadin damlatip bir gun ara verip üç  gun daha damlattim bugun ara verdim agriyor demedi daha ama bizi az duyuyor duzelirmi bu zamanla illiadine devam edeyimmi 

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2023 Saat 01:12
Duzelir.. Agri olmadikca; Iliadin gerekmez.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2023 Saat 10:11
Tamam hocam cok teşekkürler 

Mesaj Tarihi: 02 May 2023 Saat 19:30
Tekrardan merhaba  hocam oglumun kulagi akali tam bir ay oldu aktiktan sonra bidaha agri falan olmadi ama bizi duymuyor kbb doktoruna götürdüm  bugun bizi duymuyor diye kulakta sivi birikimi oldugunu söyleyip  deloday surup zespira alerji tableti bide dalman burun spreyi yazdi bunlari kullanin gecmezse tup takariz dedi almadim ilaclari hocam kulaktaki sivi icin illiadin kullansak siviya faydasi olurmu sividan cok bizi duymaması bizi endiselendiriyor

Mesaj Tarihi: 03 May 2023 Saat 02:38
SADECE; Iliadin damla, anlattigim gibi kullanin. Aralarda cift porsiyon Jiklet cignesin. 
Sakin bir daha o KBB doktoruna gitmeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat