Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76389
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:54

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: Fatma23
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2023 Saat 19:10
Merhaba hocam biliyorum kulakla ilgili çok fazla cevap var ama insan başına gelince korkuyor işte. Kızımın her gribi mutlaka kulak akıntısı ile bitiyor ve burun akıntısı 1 ay geçmesine rağmen geçmiyor ve yemyeşil 
2 gündür de burnundan gelen akintinin benzeri kulağından geldi kızımın ateşi yok ama çok huysuz ne yapmalıyım hocam siliyorum sürekli ama hala akmaya devam ediyor sarı ve kivamli

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2023 Saat 21:10
Iliadin damla kullanacaksiniz. kullanimini okuyun. 

Mesajı Yazan: Fatma23
Mesaj Tarihi: 08 May 2023 Saat 20:49
Merhaba hocam söylediğiniz şekilde illadini kullandım. Kulak akıntısı 3. Günün sonunda geçmişti. Bir hafta sonra yine grip olduk ve kızımın kulağı sabah yine sarı şekilde akmisti. Daha ilaldini bırakalı bir hafta olmuştu hocam fakat yine başladı her gripte kızımın kulağı akıyor ve burun akıntısı çok uzun sürüyor. Sebebi ne olabilir hocam ve yine illadin mi kullanalmaliyim hocam. Henüz 1 yaşında canı acıyor mu bilmiyorum sadece bazen kulağını çekiştirip huysuzlaniyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2023 Saat 21:08
Siz de HER seferinde İliadin kullanın. Başka çaresi yok, ayrıca da bir zararı yok. 
Kulakta tedavi gereken bir durum olsa, çocuk ağrıdan yeri-gögü yıkar. 
Ağrı olmadan akıntı oluyorsa, sadece görünen akıntıyı nemli bir kağıt pecete ile silin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat