Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak tüpü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76406
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 04:20

Konu: Kulak tüpü
Mesajı Yazan: reyyan_melek
Konu: Kulak tüpü
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2023 Saat 11:22
Hocam 7 yaşındaki oğlum 1 yıldır her ay kulak enfeksiyonu geçiriyor.isitme kaybi oluyor.sadece illiadin damla kullaniyoruz geçiyor .fakat bu sefer 1 aydır 5gün boyunca2*2 illiadin damla 2 gün ara vererek kullanmamiza rağmen geçmedi.dün KBB uzmani çok acil tüp takılması gerektiğini kulak sıvısı biriktiğinden dolayı kulak zarında çökme olduğunu söyledi.sizin bütün yazılarınizi okudum fakat yinede fikrinize ihtiyacım var.suan oğlum yüzde 60 duymuyor ve uzun süredir sadece illiadin kullandık.ama kulaklar açılmadı.agri ateş yok sadece işitme kaybı var.kalici hasar olmasindan çok korkuyorum .ne önerirsiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2023 Saat 18:25
HICBIR hastama "kulak tupu" taktirmadim!! 
Hicbirinde de bir problem olmadi. 

Mesajı Yazan: reyyan_melek
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2023 Saat 10:09
Peki hocam kulaktaki sıvı koyulaşmış demişti doktor .kulak sıvısı koyulassa bile sadece illiadin tedavisi yeterli olur mu?Sizin önerdiğiniz parasentez yönteminden sanki hiç haberleri yok buradaki doktorların.zaten illiadin adını duyunca beyninden vurulmuşa dönüyorlar.Ama benim size güvenim sonsuz.Sayenizde 3 çocuğumu hastanelere yatırmadan,geniz etlerini aldırmadan,gereksiz ilaç kullanmadan büyüttüm.Bu seferde tüp taktırmadan halledeceğiz inşallah.sonsuz teşekkürler..

Mesajı Yazan: Ayten1
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2023 Saat 18:16
Reyyan melek oğlunuz nasıl oldu geçti işitme kaybı 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2023 Saat 19:41
Orta kulak boslugunda, "glue" olsa, isitmede azalma olur. Cep telefonunu her iki kulagi ile kullanabiliyorsa,
 bir problem yoktur.
Kasten hicbir ise yaramayan ilaclarla halki biktirip, bu sekilde ameliyatlara razi olacak hale getiririyorlar.
Sakin bu soytarilara kanmayin. 
Iliadin'i tabii ki sevmezler!! Cocuk IYILESIYOR!! Hem de EN ucuz sekilde, olacak ismi!!!
Yazarlar kismindaki bu konu ile ilgili 2 makalemi de okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat