Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boy ve kilo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76488
Tarih: 30 Ağu 2025 Saat 21:15

Konu: Boy ve kilo
Mesajı Yazan: Edilasek
Konu: Boy ve kilo
Mesaj Tarihi: 06 May 2023 Saat 18:00
Sayın hocam kızım  10.02.2020 doğumlu 3 yaşında şu an . Kilosu 17.0 17.5 arası boyu 102 cm . 1 yaşından sonra çorbaların içine kuzu eti az az ekledim ya da yaşına uygun sebzeler . Ama şu an canı isterse arada tavuk veya balık zamanı hamsi yiyor harici dana eti ağzına sürmüyor çorbaların içinde anlamazsa kıymayı iteliyorum resmen. Sebze ağzına sürmüyor
Kahvaltıyı zorla ediyor o da patates . Sütü bile kakolu ise içiyor sizin yazınızda 600 ml süt diye okuduğum için onuda böyle olsada veriyorum . Meyvelerle arası kötü değil . Bu düzensi yemek yüzünden sanırım kakası sürekli keçi dışkısı gibi oluyor.çizelgenizi incelediğimde bu kadar kötü yemek yemeye rağmen kilosu ve boyu fazla . Ekmek bile çok yemez. Üstüne gidip zorlamıyprum ama bu durum biraz üzücü olmaya başladı nerede hata ettim acaba ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2023 Saat 18:08
10cm boy,fazlası var!!! 
Aynı bir Amerikalı gibi yeme tarzı var! Siz dünya da herkesin Türkler gibi kahvaltı yaptıklarını mı sanıyorsunuz?

Mesajı Yazan: Edilasek
Mesaj Tarihi: 06 May 2023 Saat 18:10
Peki hocam ne yapmam gerekir? Babası 1.81 ben ise 1.69 boyundayım by ırsi bir durum mu yoksa gelişimle alakalı mı ? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2023 Saat 08:15
Öncelikle irsi, ikincil olarak, beslenme ve D vitamini durumu gelir.
Eski cevapları mutlaka okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat