Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kendim için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76929
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 01:30

Konu: kendim için
Mesajı Yazan: leyli
Konu: kendim için
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2023 Saat 22:29
hocam bulunduğumuz ilçede inanılmaz yağmur yağdı.. yani ben 48 yaşındayım. Hayatım boyunca böyle yağmur görmedim... 5 dakikada dereler taştı ... dize kadar yağmur suları... ben 3. kattayım balkonumun giderinden sular fışkırdı aralıksız 1 saat...sürekli suyu tahliye ederek eve girmesini engelledik...  :( Durum böyle olunca  çeşme suyu kesilmeye başladı... biz de 10 yaşındaki kızımla sular kesilmek üzereyken hemen duşa girdik..banyo yaptık.. çünkü yağmurda epey bir ıslanmıştık zaten.... dışdan önce dişlerimizi fırçaladık...sular kesiliyordu.. hızlı hızlı fırçalarken benim dişlerim epey kanadı... banyodan sonra  insanlar kendi arasında suları kullanmayın diye bir şeyler söylüyordu watsap gruplarında... belediyeden herhangi bir uyarı gelmedi.... hocam içme suyuna sokaktaki yağmur suları ve kanalizasyon suları karışmış olabilir diye söylenti vardı. o sebeple suyu kesmişler.. biz de banyo yaptık.. dahası benim diş etlerim de kanadı bayağa... hocam tehlikemidir bu? yapmasaydık dedim sonrasında ama.. 1 saat balkonda yağmur suyu ile epey ıslandık.. bir felaketti.. mecbur kaldık.. dişlerim de kanadı ya... iyice canımı sıktı :(

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat