Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77300
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 16:01

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: Tülaya
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2023 Saat 16:15
Çocuğum 5,5 yaşında bademcikleri çok büyük geniz eti var gece horlama ve tıkanması oluyor her doktor bademcik ve geniz etini alalım diyor kulakta sıvı birikmeside var ,ya da en kötü geniz etini alıp bademciklerini traslayalim ve kulağa tüp takalım diyorlar henüz karar veremedik ve sık hastalaniyor kışın sürekli flixair hava kullandı  . Pazar geceden beri yine atesleniyor ama 38 i geçmedi hapşırık burun akıntısı ve burun tıkanıklığı vardı illiyadin damla serum fizyolojik bir iki defa calpol ve udi hindi yağı kullandım bu sabah öksürük başladı ama çok fazla öksürüyor hatta bir defa kustu aralıksız kızarana kadar öksürüyor ıhlamur verdim bol su ve sabunlu havlu göğsüne koydum, devlet hastanesine gittik bademcikleri çok büyük bu solunumunu tıkar tıkanır çok büyük olduğu için mecbur antibiyotik kullanmak lazım dedi ve bir de alerji şurubu ve Aferin şurup verdi. Ben antibiyotik kullanmasak olur mu dedim ya da hava verelim hava işe yarar mi dedim bademcikleri çok büyük mecbur kullanmalısın ve ameliyatı düşün dedi yine ilaca döndüm bu aşamada bu kadar öksürük varken ne yapmalıyım yardimlarinizi  bekliyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2023 Saat 17:41
1- Bugünden geriye giderek bunun gibi HERGÜN sorulan AYNI soruya verdiğim cevapları okuyun. 
2- İlk sayfada; YAZARLAR kısmında, makale listemdeki "Kulağınsda sıvı var" ve "kızarıklık var"  başlıklı 2 
yazımı okuyun.
3- Bağışıklık ile ilgili yazılarımı okuyun.
4- Forum kısmındaki en son teşekkür yazısını okuyun.
Hep aynı dolandırıcılık- aynı yöntem, aynı ilaçlar, kasten hiçbir işe yaramayacak ilaçlar verilir, aile ilaçlardan
bıktırılır ve en sonunda; "-Görüyorsunuz ilaçlarla olmuyor, buyurun ameliyat" denir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat