Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kötü kokulu kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77392
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 10:41

Konu: Kötü kokulu kaka
Mesajı Yazan: Uzgun
Konu: Kötü kokulu kaka
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2023 Saat 23:09
Merhaba hocam bugünlerde sizi çok rahatsız ediyorum farkındayım ama size danışmadan birşey yapmak istemiyorum. Oğlum 6 ay 9 günlük ek gıdaya yeni başladık . Bundan birkaç gün önce ( ek gıdaya başlamadan önce ) oğlum koyu yeşil ve kötü kokulu kaka yapmaya başlamıştı . Daha önce birkez amip geçirdi . Tahlil vermeye gittiğimizde inat etti resmen örnek veremedik. En son iki gün önce götürdüm ve durumu anlattım lakin doktor bey sadece gaitada gizli kan araması yapmış bu test amip mikrobunu içermiyor bildiğim kadarıyla . Yine tahlile götüreceğim ama sizede sormak istedim kaka sayısı günde 1 Max 2 , kusma yok ateş yok. . anne sütü almıyor formül mama kullanıyor gaz çıkarırken de çok kötü kokuyor bazen ağlıyor bazen ağlamıyor . Yani sormak istedim sizce amipmi yoksa bekleyeyim mi . Çünkü daha öncede böyle bir durum oldu geçti fakat bu biraz uzadı. Eklemeyi unutmayayim istahida iyi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2023 Saat 09:01
Ne diye gidersiniz ki!! Sacmalik. 
1- Dorduncu ay bittikten sonra mamalara ihtiyac yoktur, kutu sutlerinden verin. Sut dusmanlari makalemi
 yazarlar kismindan okuyun ve sakin Turk doktorlara inanmayin.
2- Amip ishalleri: ikintili-sancili bir donemin arkasindan kus pisligi kadar sumuksu kaka yapar. ASLA bol 
sulu kaka olmaz.
Bakteriel veya viral ishaller: Daima bol ve sulu kaka vardir.
3- Yesil ve kotu kokulu kaka, gereksiz yere fazla beslenme sonucu olur. 
Kilosuna bakin. Hasta olsa, kilosu geri kalir. Asiri yedigimda kilo fazlasi olur.
4- Cok okumaniz lazim. Dolandirilmaya cok musaitsiniz. 

Mesajı Yazan: Uzgun
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2023 Saat 16:42
Bu ay 200 gram eksiğimiz var hocam . Aslında dengeli beslemeye calisiyorum ama bilmiyorum yinede 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2023 Saat 20:33
Sute gecin ve sutu soguk verin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat