Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gaz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77616
Tarih: 29 Oca 2026 Saat 21:32

Konu: Gaz
Mesajı Yazan: mrrvcclk
Konu: Gaz
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2023 Saat 21:57
Merhaba Kadir bey, bebeğim 4 aylık şuanda. 1,5 ayından itibaren kolik adı altında sambflex kullandık daha sonrasında bu şikayetleri arttı metigast da ekledi doktoru ikisini aynı anda kullanalım diye ama herhangi bir azalma olmadı tamamen uyku düzeni falan kalmadı geceleri 40-45 Dk da bir uyanıp emmek istiyor fakat benim bir göğsümden süt geliyor sadece ve artık doymuyor biberonla mama vermeye çalışıyorum doğduğundan beri biberon ve emzik almadı hiç kaşıkla veya biberonla ağzına akıtmaya çalışıyorum. Aptamil kullanıyordum 2 gündür hipp combotic kullanıyorum gazı çıkarıyor gibi ama kaka olayı yine en az 5-6 gün sürüyor ya acile gidiyoruz kaka yapsın diye yada fitil veriyoruz. Bu durum için ne yapabilirim artık bende çok bitkin düşüyorum geceleri de uyumadığı için gündüzleri de toplasanız 2 saat bile uyumuyor uyanık kaldığı süre zarfında da emmek istiyor maalesef sütüm onu doyurmuyor bez sayısı çişli 6-7 oluyor yol gösterirseniz sevinirim. Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2023 Saat 08:54
O doktor tam bir CAHİL!! 
Verdiği ilaçlar; barsak hareketlerini durdurduğu için tabiiki de çocuk daha kötü olacak. Bu kadar cahiilik de
 ancak AKP dönemi doktorlarda olur. HEMEN o aptalın verdiği ilaçların tamamını kesin! 
Çocuk pekala doyuyor!! Yoksa nasıl olurda, günde 6-7 çişli bez alırsınız? 
Ayrıca; kakasına bakın. Yetrli beslebeb bebek kakası: Altın sarısı renkte ve Hardal kıvamındadır. Aç kalan
bir bebekte kaka, sert ve top-top olur.
Fazla yerse: Sarı renk yeşile döner. 
İlk sayfadali YAZARLAR kısmından: "Yeni doğan bebeğin özellikleri" makalemi okuyun.
Belli ki etrafınızda bu konuyu bilen bir doktor YOK! 
Makale listesini inceleyin ve sizinle ilgili olanları okuyun.
Ayrıca; Forum kısmındaki soru-cevapları da vakit buldukca bugünden geriye giderek okuyun. Yoksa bunlar sizi dah cok dolandırırlar.

Mesajı Yazan: mrrvcclk
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2023 Saat 16:03
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için. Biogaia kullanmaya devam etmeli miyim sizce şüpheye düştüm şuan da makalelerinizi inceleyeceğim 🙏🏻🙏🏻

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2023 Saat 17:51
SAKIN HA!!!!!!!!!!!!!!!! 
Sakın Türk doktorlarına kanmayın. 
Yazılarımı okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat