Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

D-colefor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77721
Tarih: 23 Oca 2026 Saat 18:38

Konu: D-colefor
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Konu: D-colefor
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2023 Saat 13:13
Değerli Hocam kan tahlili sonuçlarımda D vitamini değerim 14 çıkmıştı ve siz çok düşük hemen bir ampül devit içip 1 ay sonra tekrar 1 ampül içip ölçüm yaptırıp sonucu yazın demiştiniz. 1 hafta önce ehliyet yenileme işlemleri için aile hekimine gittim yakın zamanda kan verdiniz mi dedi sonuçlarıma bakınca D vitaminiz ciddi düşük dedi D - colefor yazdı bana hemen yerine gelmeli dedi. Ben ampül içtiğimi söylediğimde ben ampül tavsiye etmiyorum dedi böbreklere zarar veriyor dedi bu kapsül şeklinde haftada 2 tane kullanıyorsunuz 4 hafta devam edelim yerine gelir D vitamini seviyeniz dedi size danışmak istedim D- colefor için tavsiyeniz olur mu danışmak istedim hem ampül içtim hem de bu kapsülü kullanmak tavsiyeniz ne yönde olur hocam teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2023 Saat 13:31
O soytarı ilacı ile kesinlikle arayı kapatamazsınız.
Böbreklere zarar filan verdiği yok!  Niye çamur attığını, her iki ilacın fiyatını mukayese edince anlarsınız. 
Türk doktorları; D vitamin eksikliği tedavisi hakkında hiçbir şey bilmezler. Verdikleri dozlar, idame dozlarıdır.
Bakın; ampul içtiğiniz halde seviye hala düzelmedi. En az 2-3 ampul daha içmeniz gerekecek. 
Şimdi 1 ampul daha için ve Aralık ayında ölcüm yaptırıp bana yazın. Gene de yetmeyebilir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat